Mit csináljak? 6 hónapos kisfiam nagyon nehezen alszik el napközben.
Hát változó... De nagyjából 5-kor kel (de volt már 7 is, nem jöttem rá h. miért pedig jó lenne), eszik, van h visszaalszik 1 órát, de általában nem. Aztán 8kor eszik vagy elalszik vagy nem. Ha nem akkor 9 körül próbálom altatni, akkor van h 1-1,5órát alszik. 11-kor vmi gyümölcsös kajcsi, dél-fél1 körül újra altatás volt már h 2-ig aludt, de inkább a fél óra jellemző. 2-kor tápi, 5kor vmi zöldséges kajcsi. A két evés között 4 körül talán sikerül elaltatni de a szokásos fél óra max. Vagy nem is alszik. Utána 6 körül sikerül újra aludni, van h fél 8ig, és megyünk fürdeni, tápi és alszik.
Most h írtál próbáltam 2-5 között fenttartani, de fél 5 körül bealudt kemény 10percre.
Most jön a foga, már karcol. Meg elkezdett mászni a napokban, ülni még nem tud. De nem most kezdődött a "nem tudok aludni", már 2-2,5 hónapja bíkózunk. :)
Nalunk 8- hónapig volt igy. Ami segitett- 1 hétig folyamatosan kifarasztottam a délutáni alvasok előtt, hanyitott ablaknal hagytam, h magától elaludjon. Ha nagyon sírt, 20 percenkent 2 percre kivettem, énekelgettem, vissza raktam az ágyba
es onnantól addig simogattam mig el nem aludt, vagy ha állandóan felállt, akkor kimentem a szobából, es kezdődött egy ujabb 20perc. Most 9 hónaposan csak berakom az ágyba, s magától elelszik 5 perc alatt cumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!