Hogy tudnám könnyebben elaltatni 3 hónapos kisfiamat?
Az én babám sem alszik evés után, hanem csak később. Szerintem ezzel nincs baj. Evésre ébred fel, szerintem ez így jó.
Amúgy nagyon sok baba csak fél órákra borul be ilyen korban még. Nekik is tanulniuk kell az alvást, és idővel hosszabbak fog aludni.
Első lányom 4 hónaposan aludt le több órát napközben, második lányom most 3 hónapos és 4x fél órát alszik nappal. De alvás előtt nem nyűglődik. Eszik, majd nézelődik kb. másfél órát, ezután elkezd álmosodni, hasra fektetem, és szint egyből bedől. Hason nagyon könnyen elalszik, máshogy nem.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul, csak még kicsi a baba, és ő is meg te is tanulófázisban vagytok. :)
Hidd el, idővel könnyebb lesz. Kiismered majd jobban, jobban ráérzel arra, hogy mikor álmosodik el, és jobban fog menni az altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!