Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Érdemes még cumival próbálkozni?

Érdemes még cumival próbálkozni?

Figyelt kérdés
Kisfia 8 hós koráig cumival aludt el. Akkor egyszer csak kiköpte és azóta nem hajlandó cumit a szájába venni, cicin alszik el. (Gondolom köze lehet ennek a szeparációs szorongáshoz is, amit azóta úgy látom már kinőttünk. Most 10 hós) Két fajta cumi is jó volt neki, aventes és mammos. Ezeket még mindig egyértelműen elutasítja. Érdemes lenne esetleg próbálkozni más fajtával, vagy örüljek, hogy könnyen leszokott róla? (Nem akarom mindenáron visszaszoktatni rá, csak mikor elalszik, irtózatosan harap én meg nem tudom, mit tegyek.) Bimbóvédő esetleg enyhítené a fájdalmamat?
2015. júl. 8. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj, hogy leszokott a cumiról magától!

Ha megharapja a cicidet akkor egyből vedd el tőle, mondd el neki hogy ezt nem szabad, várj pár percet és csak utána add vissza!

2015. júl. 10. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy leszokott, én a helyedben nem próbálkoznék. Nálunk a legnagyobbnak volt csak cumija, de ő is kb. fél évesen leszokott róla, a 4 kisebb meg nem igényelte. Barátnőm viszont szenvedett, mert a fia 4 évesen is cumizni akart. szóval örülj, hogy magától leszokott róla!

Bimbóvédő nekem bevált a kisebb fiamnál hasonló problémára.

2015. júl. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!