Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan kéne altatni a gyereket?

Hogyan kéne altatni a gyereket?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos. Eleinte nem is volt baj a kisággyal. Aludt benne, játszott és kúszni mászni és álldogálni is nagyon szeretett benne. Mostanra ha megközelítem vele az ágyat, már ordít.Benne altatni lehetetlen. 8 hós koráig melléfeküdtem, kapott cumit és már durmolt is, de akkor valami történt és már csak cicin hajlandó elaludni, a cumi egyáltalán nem is kell neki. Ez nem is lenne baj, ha az elalvás pillanatában nem zárná össze a fogait és csak úgy tudom kifeszegetni a tápegységet a szájából, hogy néha még azt is hallom, ahogy reped a bőröm. Rettenetesen fáj és már félek altatni szegénykémet.
2015. júl. 1. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Igen, de hogy a gyereknek nem tesz jót a sírás, azt a saját gyerekedből következteted. Az enyémnek jót tett, két éjszaka 20-20 perc nyöszörgés után alvás volt, és kész. Egy életre megsebeztem, mi? Amúgy pszichológusok is tanácsolják a módszert, igaz, ezt évekkel később olvastam először, de keményebb esetekre is alkalmazzák, még ha a gyerek minden este órákat veri magát a földhöz, akkor is.

Na akkor most kinek van igaza? Lehet ellenpéldákat ütköztetni, de egy stílusbeli színvonalat tartsunk. Ne ömöljön már minden szavunkból a másik lenézése, totális h*lyének nézése és a lekezelés. Mindenki mást tapasztal és másban hisz. A kérdező is gondolom, választ majd a saját meggyőződései szerint.

2015. júl. 2. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

"de hogy a gyereknek nem tesz jót a sírás, azt a saját gyerekedből következteted."

Nem, azt kulonbozo konyvekben olvastam.

Hogy milyen kart okoztal hosszu tavon a gyerekedben, arrol fogalmad sincs. Ha szerencsed van akkor semmilyet, ha nincs, akkor kulonfele szemelyisegi, onbizalmi, parkapcsolati, szulo-gyerek kapcsolati, stb. problemak johetnek.

Ugye te sem gondolod komolyan hogyha egy babat egy sotet szobaban egyedul hagynak, es sir az anyja utan mert fel, mert nem akar egyedul lenni, mert nem erzi jol magat, es az anyja nem jon, az barmilyen modon is jot tehet egy gyereknek?

2015. júl. 2. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:

70%-os ezt a két percet hallgasd meg: https://www.youtube.com/watch?v=aAMis5NOdG4

Ezért kardoskodunk itt a sírni hagyás ellen...nem a saját gyerekünkből indulunk ki, hanem a szakember vélwményére adunk, aki komoly pszichológiai kutatásokat végzett sok gyereken.

2015. júl. 2. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ugye te sem gondolod komolyan hogyha egy babat egy sotet szobaban egyedul hagynak, es sir az anyja utan mert fel, mert nem akar egyedul lenni, mert nem erzi jol magat, es az anyja nem jon, az barmilyen modon is jot tehet egy gyereknek?"

Oké, ennyire ne magyarázzunk bele a semmibe dolgokat. Nem volt sötét szoba, nem volt sírás és nem volt egyedül sem. Én konkrét módszerről beszélek, nem volt benne egyedülhagyás, se sötét szoba. Ha érdekel, megkeresem, mert nem jut eszembe a neve.

De ez nem ide tartozik. Az eredeti mondandóm nem arra vonatkozott, mit mondtál (sosem állítottam, hogy nincs igazad), hanem ahogy mondtad. Kutyául el tud gurulni a gyógyszerem a melldöngetős kivagyiságtól, plz mellőzzük. Ne csak itt, mindenhol.

2015. júl. 2. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Amit te kivagyisagnak erzekelsz, az szimplan csak sallangmentes megfogalmazasa a tenyeknek es a velemenyemnek.
2015. júl. 2. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Oké, ha félreértettem, elnézést kérek.

Előző kommentelőnek üzenem, hogy köszi, majd meghallgatom mindenképpen.

2015. júl. 3. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!