Hogyan kéne altatni a gyereket?
" de akkor valami történt "
Szeparacios szorongas oramu pontossaggal :) Ez ilyen.
" Így soha nem fogod leszoktatni az esti műsorról. "
Igy van, tele van a vilag 10-12 eves gyerekekkel akik az anyjuk mellen alszanak el.
Hagyjuk mar.
"yilván nagyobb korában nem cic, de ott kell lenni, míg elalszik, meg felkel egy éjjel negyvenszer, hogy hol vagy. "
Osotbasag.
A lanyom mindig kezben vagy cicin aludt el, egy ideig velunk egyutt aludt az agyunkban, aztan 2 evesen es par honaposan kapott uj szobat uj butorokkal amik annyira tetszettek neki hohgy kijelentette hogy o innentol kezdve nagylany es itt alszik.
SOHA nem kelt fel ejszaka, SOHA nem ellenorizgette hogy ott vagyunk, amit leirtal az full hulyeseg.
Meg az is amikor valaki azt kepzeli hogy egy kisbabanak jot tesz ha hagyjak sirni egyedul a sotetben.
Utolsó, és azért vagyok én a h*lye, mert a TE lányod ezt meg azt csinált? Ezért lennék én a h*lye? És ha az én gyerekem úgy szokott le mindössze 3 éjszaka alatt a mellen alvásról, hogy egyszerűen nem feküdtem mellé? Akkor ki a h*lye? És én biztos valami szörnyeteg vagyok, aki gyereket eszik.
Az ilyen ősanyáktól mentsen meg a jó éh, mint amilyen te vagy. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, értelmes dolgokat írsz, de ahogy tálalod hallod, az okádnivaló. Nem a s*ggedből húztál elő, mami, szóval ne beszélj velem úgy.
Elmondhatom a véleményem? Megengeded?
Nem árt a gyereknek, ha picit sírdogál, meg kell nézni, hogyan reagál. Egyes gyerkőcök nagyon hamar megszokják az új helyzetet, hiszti nélkül. Az oké, hogy szeparációs szorongás, de a diagnózis nem elég, ezellen tenni kell. Nem a kicsi sírdogálás árt a gyereknek, hanem az, hogy engedünk neki, és úgy nő bele akár az oviskorba is, hogy anya meg apa a saját ágyukba is belecipelik.
"Az ilyen ősanyáktól mentsen meg a jó éh, mint amilyen te vagy."
Osanya a neniked. Talan vegyel elo nehany gyerekpszichologiarol meg nevelesrol szolo konyvet es akkor lesz fogalmad arrol amirol vitatkozol. Azt meg konkretan lexarom ha nem tetszik a stilusom.
Gondoltam, hogy lesz*rod. Vannak itt emberek, akik még nem jutottak el odáig, hogy megértsék, a GyK-n nem egymásra licitálva kell okosabbat mondani, hanem mindenki a saját tapasztalatát és véleményét mondja el. lehet ellentmondani, de annak kell legyen egy színvonala, különben hiteltelen az egész. Hogy lehet gyereknevelésről beszélni úgy, hogy úgy állunk hozzá, hogy ami a mi gyerekünkkel történt az az egyetlen és mindenek fölött való univerzális igazság? Mert csak a te gyereked van? A többi biztos h*lyeséget beszél? Na hát így érdemes is fórumozni, igazad van... Aki nem ismeri a te gyereked felnövésének történetét, az nem ért hozzá, és kész.
Neked kéne inkább olvasni, valamit a vitakultúráról, a véleménykifejtés módozatairól. Arroganciával messzire nem jutsz.
" ami a mi gyerekünkkel történt az az egyetlen és mindenek fölött való univerzális igazság? "
Sajnalom ha gondjaid vannak az ertelmezo olvasassal. En ilyet nem allitottam, egy ellenpeldat mondtam arra amit te irtal, de a fo mondanivalo az az volt hogy a gyereknek NEM tesz jot ha sirni hagyjak, es NEM art ha cicin vagy kezben alszik el, amit egyebkent szamtalan gyerekpszichologiai es nevelesi konyv is megerosit.
A "hagyd sirni" egyszeruen a szulo kenyelmessegeboil fakad, mert nem akar a gyerekkel foglalkozni, aztan kreal hozza egy ideologiat, hogy az miert is jo.
hat nem jo, akar tetszik neked, akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!