Ti altattok már nyitott ablaknál? (6-12 hónapos kor között)
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 20:46
1/8 anonim válasza:
Mi nem. Kiszellőztetünk, de éjszakára csukva van az ablak, már altatáskor is. De nálunk állandó a hőmérséklet is, nyugodtabbak vagyunk így, mint ha éjszakára lehűlne. Másfél éves, de még nem takarózik.
2/8 anonim válasza:
Az én lányom 6 hós lesz. Nem alszunk nyitott ablaknál. Estére kinyitom kiszellőztetek és becsukjuk.
Nekünk éjjel 23 fok van a szobába,erre nem kell ablakot nyitni.
3/8 A kérdező kommentje:
nálunk baromi meleg a szobája. ha nem nyitom ki izzad,forgolodik,nyögdécsel ha kinyitom hát hajnalban még lehet hűvős
2015. jún. 3. 20:51
4/8 anonim válasza:
Nálunk egész évben nyitva van az ablak ott, haol alszunk, és a gyereknél is. Még soha nem volt emgfázva sem ö, sem a nagyobbak.
5/8 anonim válasza:
Én csak azért nem, mert nagyon érzékeny a zajokra, bizonyos alvásperiódusaiban kisebb zajokra is felébred. Ugyanakkor a házunk könnyen átmelegedik, csak éjjel, ill. hajnalban tudjuk valamennyire hűteni, úgy csináljuk, hogy összenyitjuk az összes ajtót, és a többi helyiség ablaka nyitva van, így valamennyire a hálóba is jut a hűvösebb, frissebb levegőből.
6/8 anonim válasza:
11 hónapos lesz a gyerkőcöm. Az elmúlt napokban lefekvés előtt szellőztettem, majd becsuktam az ablakot, mire letettem aludni, de most bukóra nyitva van. Éjfél előtt nem nagyon fekszem, majd akkor becsukom.
7/8 Lallie válasza:
Ma 1 éves a kisfiam. Panelban lakunk, születése után 1 hónappal már nyitott ablaknál aludtunk. Mostanában is már, mert meleg van. Semmi baja nem lett, a zajokhoz meg így hozzászokott.
8/8 Briguska99 válasza:
A kisfiam 2,5 hónapos, és kb mindig nyitva van az ablak bukóra, mivel pusztulat meleg van a szobában mindig. A gyerekorvos szerint a gyereknek bőven elég a 21 fokos hőmérséklet, több nem kell mert nem tesz jót neki, nem tud nyugodtan aludni melegben, és ha túl sokszor van túl magas hőmérsékletben, sérülhet az agyában a hőközpontja. Ma is 17 fok volt kint, nyitva volt egész nap az ablak és így is 24,5 fok volt a szobában. Meg kell a friss levegő a gyerkőcöknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!