Másnak is fel kel éjjel az egy év körüli babája?
Figyelt kérdés
Úgy néznek rám a rokonok, mint egy ufóra, hogy még nem alussza át az éjszakát...én eddig azt hittem hogy normális ha éjjel 1-2-3 alkalommal felkel...próbáltam persze leszoktatni (cumi, vilagitos cumi, cici helyett viz, viz helyett most mar semmi, pocak tele tomes lefekves elott, ferber stb) de csak csökkenteni sikerült az ébredéseket, úgyhogy már megtanultam elfogadni...az en babam az egyetlen aki felkel? van valami szuper trükk amirõl én nem tudok vagy mi? :)2015. máj. 28. 21:53
11/13 anonim válasza:
enyém 22 hós mivel szoptatom így Ő is kel éjjel. Bár lehet ma éjszaka nem kelt, őszintén nem emlékszem mert együtt alszunk. 0-2 alkalommal Ő is ébred. Lassan kinövi engem nem zavar. És nincs mit tenni max sírni hagyod (ferber) de nem ajánlom.
12/13 anonim válasza:
de rossz indulatúak vannak itt...
én csak leírtam, hogy nem kel éjjel a babám és hogy milyen egy napunk.
nem írtam trükkökről, nem is tudom mások hogyan csinálják, én csak rólunk beszéltem, hogy nálunk mi megy.
erre lepontoznak.
hű de sz*r anya lehetek.
13/13 anonim válasza:
Persze.15 hónapos lány nappal nyugodt, este meg sírva ébredős.Ha nincs semmi baja (fogzás, pocakfájás, más betegség) alszik mint a bunda.Most 6 foga jön egyszerre és 2-3 alkalommal kell.Trükk nincs rá majd változik.Ha esetleg bölcsibe vagy oviba kerül lecsökken az ébredések száma addig és utána is bármi miatt kelhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!