Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A babátok zokniban alszik...

A babátok zokniban alszik este, már akinek nem rugiba?

Figyelt kérdés
mennyi idõs ès hàny fok van a szobájába?
2015. máj. 14. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
A fiam 3 éves, 2 éves kora óta pizsamában és hálózsákban alszik (előtte rugi+hálózsák), sosem adtam rá zoknit. A szobájában télen 21 fok van, most például 23 fok.
2015. máj. 14. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
15 hónapos. 2 napja nem kap zoknit. Huu kb 20 fok lehet.
2015. máj. 14. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Lányom soha nem aludt zokniban. 3 hónapos korától az évszaknak megfelelő hálózsákban aludt.

2,5 éves korától alszik takaróval, zokni nélkül. Tavasszal-ősszel kb. 21-22 fok, télen kb. 20 fok van a szobájában.

2015. máj. 14. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

én leginkább talpasrugiban altattam a kisfiam, mivel úgy ítéltem meg, az a legkényelmesebb.

mikor kicsi volt, még "erőltettem" a body-t a rugi alá, de aztán úgy 6-7 hónapos korára elhagytam.

eléggé melege van a kisfiamnak, nem egy fázós fajta, így utólag már sajnálom, hányszor szenvedhetett a melegtől (mondjuk sokszor is ébredt - és keltett engem - szopizni, mert szomjas volt, most már rájöttem erre is, már a másodikat nem öltöztetem túl) :)

amúgy ha nincs talpa a nacinak (ez ritka) akkor nem adtam rá zoknit, itt magamból indultam ki, én nem szeretek zokniban aludni - amúgy a babák lábának muszáj szellőznie, sokkal kényesebb a praclijuk, rá kell csak nézni

most a kisfiam 24 hónapos, és szobahőmérséklettől függően a csakpelustól az egyrétegű talpas, hosszúujjú rugis pizsiig mindenben alszik, zoknit nem adtam rá soha, még télen se, sőt, ha lehet, még napközben is mezítláb van.

roh.adt meleg van nálunk, minden irányból fűtenek minket, lecsavart radiátorokkal télen 24-26 fok van, nyáron meg kánikula idején van hogy 30 fok van még éjjel is, illetve mondanék egy átlag 24 fokot.

2015. máj. 14. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a talpas rugit preferálom. Ha nimcs talpa, adok zoknit, mert se hálózsákot, se takarót nem türte meg magán és nálunk nincs meleg. Lassan 2,5 éves, pont a napokban kezdte használni a takaróját, meg ahogy jön meleg, gondolom, elhagyjuk a zoknit.
2015. máj. 15. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:

20 hónapos a fiam és éjjel nappal zokniban van, kb 18-20 fok lehet a házban.

Éjjel gyakran kitakarózik.

2015. máj. 15. 09:01
 7/9 A kérdező kommentje:

az én babámnak csak takarója van, 10 hós...23 fok van a szobájába, de az ő lába is gyakran kilóg éjjel, és sokszor magától is lehúzgálja persze a zoknit, de ilyenkor olyan kis jégcsap lábai vannak

viszont úgy olvastam, felnőtteknél sem egészséges, ha nem szellőzik a láb...és hát neki is nap végére rendesen büdi a lába néha :)) nem egészségtelen zokniban altatni, mit gondoltok?

2015. máj. 15. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt soha nem tudtam eldönteni én sem, így 14 hónaposan a fiam rugiban alszik, aminek van lába.

De ha jön a nyár, lehet, hogy pizsamára váltunk.

Amúgy 21 fok van a lakásban éjjel, de mindig kitakarózik, és nem tudom eldönteni, hogy nem fázna-e a lába pizsiben.

2015. máj. 15. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan felnőtt vagyok, de zokniban alszom, mert anélkül fázik a lábam.
2015. máj. 20. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!