Ki hogyan tanította meg a babáját önállóan elaludni, de leginkább vissza aludni?
Olvasva 1-2 hozászolást..Hát pff.. Le a kalappal 1-2 anyuka előtt,főleg a 67%-os:)
Az én drágám mindig jó alvó volt. 4-6 hetes koráig 2szer ébredt este. 2-3 fele utána 6-7ig aludt tovább. Megint felkelt reggel szopi aztán megint aludt! Hasfájós sem volt.
Aztán 6 hetes korától kb végig alussza az estét. Ringatni kelett,cumi,dúdolás:) De letettük 9 fele és másnap 7-8 ig aludt is.
Most már ott tartunk (5 hónapos) hogy egyik este szokásos rutin ringatás,altatás,dúdolás. Kapálódzik,sír,nem jó neki.
Nem tudtam mi a gond. Ezért fogtam és betettem a kiságyába hátha:) És attól a naptól kezdve minden éjjel 4 hónapos korától fürcsi evés,babazene cumi be a kiságyba és durmol másnap reggel 6 ig. Este fél 9től.
Nem tudom hogy csináltam,de egész egyszerűen nem kellett neki a ringatás.. Érdekes,tök egyedül "akart" aludni. Vagy legalábbis most így jó neki. Semmi nyöszörgés,ahogy berakom,már csukva a szeme. Tegnap a polómat ölelgette közben:) Nagyon édes volt:)
Nappal picit nehezebb. Van hogy nem alszik el magától "ritkán" oda kell feküdnöm mellé az ágyunkra "ott alszik nappal soha nem teszem/tettem kiságyba csak este alváskor" fogja a kezem és alszik :)
Ezért is írtam,hogy le a kalappal akik ilyen jól helytálnak mikor már a kimerültségtől 2ig nem látnak és még mindig talpon vannak csinálják!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!