Mit csinálok rosszul? Hogy kéne elaltatnom 3 éves kislányom?
Várd meg míg elalszik, meg kérdezd meg tőle, mitől fél. Valami oka van, én pl. a karnistól rettegtem, meg a függönytől egy időben.
Hagyj égve kislámpát.
Segiteni nem tudok, de a valaszok engem is erdekelnenek! Hasonlo cipoben jarunk, csak az en lanyom meg csak 2 es fel. 2 eves koraig tok jo volt minden. Most meg....
En bent ulok nala, amig elalszik. Olyan szinten, hogy hallom, ahogy szuszog. Akkor kijovok, es alszik reggelig, de amig elalszik pfffuuuuu! Ha kijovok uvoltve jon utanam, hogy uljek vissza, es ha kismillioszor viszem is vissza, ugyanezt csinalja. Nekem nincs idegem a vegtelensegig visszavinni minden alkalommal, annak meg, hogy orjongo anyja vagja be az agyba nem sok ertelmet latom, igy inkabb nem is csinalom :( Valahogy volt mar ezelott is, majdcsak lesz megint ;) A kislampa nalunk egy ideig bevalt, de most mar inkabb megis az van, hogy uljek bent nala...plusz kislampa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!