Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csinálok rosszul? Hogy...

Mit csinálok rosszul? Hogy kéne elaltatnom 3 éves kislányom?

Figyelt kérdés
Babakorában elaludt szopizás majd tápszerezés közben, 1-2 éves kora között letettem az ágyába és aludt.Most pár hónapja semmi se működik. Ha odafekszem mellé és megvárom míg elalszik akkor rögtön ahogy becsukom az ajtót már sír és jönne ki. Ha mesét olvasok és még fentvan mondom hogy alvás és kimegyek szintén sírás. Ha elalszik a mesén és kijövök szintén sírás. És a vége többnyire hogy felemelem a hangom puszi és kijövök és akkor elalszik pillantatok alatt.De nem jó ez igy Neki meg Nekem se. Normálisan szeretném lefektetni nem úgy hogy felkell emelnem a hangom. Mi lehet a gond? Vagy ez ilyen korban előjön?
2015. máj. 4. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
este vagy napközben?
2015. máj. 4. 20:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Este ,bocsi kimaradt
2015. máj. 4. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Meseolvasás, puszi és kijössz, sőt ezt el is magyarázod neki, 3 éves már megérti, ha ezek után hisztizik az az ő gondja, én nem foglalkoznék vele, pont azért mert nem egy csecsemőről beszélünk, aki még nem érti mi zajlik körülötte. De kipróbálhatjátok azt is, hogy apuka mesél neki, fekteti le, neki is előadja a műsort?
2015. máj. 4. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen így csinálom de ahogy kilépek már keres meg sír és jön utánam. Apánál is ez van. Valamiért nem akarja hogy kimenjünk vagy nem tudom.
2015. máj. 4. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehet h fél valamitől? Sötéttől, árnyékoktól pl, csak nem tudja kifejezni még hogy mi a baja.
2015. máj. 4. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Várd meg míg mélyebben elelaszik. Kb 10 perc. Utána nem fog felébredni.
2015. máj. 5. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
igaz nekem 4éves a lányom de én addig ott fekszem mellette amig elalszik utánna pedig kijövök.
2015. máj. 5. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Várd meg míg elalszik, meg kérdezd meg tőle, mitől fél. Valami oka van, én pl. a karnistól rettegtem, meg a függönytől egy időben.

Hagyj égve kislámpát.

2015. máj. 6. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Segiteni nem tudok, de a valaszok engem is erdekelnenek! Hasonlo cipoben jarunk, csak az en lanyom meg csak 2 es fel. 2 eves koraig tok jo volt minden. Most meg....

En bent ulok nala, amig elalszik. Olyan szinten, hogy hallom, ahogy szuszog. Akkor kijovok, es alszik reggelig, de amig elalszik pfffuuuuu! Ha kijovok uvoltve jon utanam, hogy uljek vissza, es ha kismillioszor viszem is vissza, ugyanezt csinalja. Nekem nincs idegem a vegtelensegig visszavinni minden alkalommal, annak meg, hogy orjongo anyja vagja be az agyba nem sok ertelmet latom, igy inkabb nem is csinalom :( Valahogy volt mar ezelott is, majdcsak lesz megint ;) A kislampa nalunk egy ideig bevalt, de most mar inkabb megis az van, hogy uljek bent nala...plusz kislampa :D

2015. máj. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!