Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napok óta nyűgös a kislányom....

Napok óta nyűgös a kislányom. Mitől lehet? Főleg esténként. Másfél óra mire sikerül elaltatnom, és éjfél mire elalszik. Közbe hisztizik miközbe altatom. Mitől lehet ez vele? 4 hós.

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Jön a foga, fáj a hasa, szar az idő...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.
2010. szept. 6. 06:12
 2/2 A kérdező kommentje:
inkább hiszti.mert ha rendesen sír,fájdalmában akkor a könnye is folyik.de ilyenkor nem.ha hasa fáj azt megismerem.és napközben is elég nyügi szegénykém.én is a fogára gondoltam,mert már egy hónapja nyálzik is elég rendesen,és állandóan eszi az öklét.4 hós lesz 17.-én.
2010. szept. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!