Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valaki használ homeopátiás...

Valaki használ homeopátiás bogyót a gyermekének alvászavarok ellen?

Figyelt kérdés

Mennyi idős a gyermeked,milyen bogyót kap és mennyit(?)

Próbáltam már minden módszert de semmi sem segít..:(

2015. ápr. 9. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem kell virrasztani! Hagyd, hogy saját maga álmosodjon el, és saját maga aludjon el. Ha 4 gyereked lenne, mind a néggyel fenn virrasztanál éjjel? :D
2015. ápr. 9. 21:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Valószínű..:D

Amúgy írtam,átjön és itt alszik,többé kevésbé köztünk.Nehéz lenne nem felkelnem arra,hogy anyaaa-anyyaaa ébjesztő...

2015. ápr. 9. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Majd leszokok róla. :) Ne erőltessétek, hogy külön aludjon. tegyél le magad mellé az ágyad mellé egy szivacs matracot, had aludjon ott. Majd később igénye lesz arra, hogy saját helyén aludjon. Ti is jobban jártok így :)
2015. ápr. 9. 21:12
 14/19 A kérdező kommentje:

2 napja pont így tettem..:D :)

Elaludt rajta,de ha mellé feküdtem míg elaludt,éjjel mikor felébred,felül és észreveszi,hogy ő nem mellettem van,mászik fel mellénk...

2015. ápr. 9. 21:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Most aludt el....reggel meg megér felkelni negyed 8-kor.:/

Adtam neki egy pohár meleg tejet hátha elnyomja...vagy nem is tudom..:D

2015. ápr. 9. 21:31
 16/19 anonim válasza:
5ös voltam. Köszi a lepontozást! De tényleg, csak mert más a véleményem : ) De ha te jobban leszel a veleriana relaxtól akkor ügyesen elhitetted magaddal és működik, neked az jó! Hajrá az anyukának.
2015. ápr. 9. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Aromaterapia?

Nekem stresszes időszakban a levendula segít.

Amúgy a helyedben megpróbálnám, hogy kiveszel pár nap szabit, és esténként szigorúan visszapaterolod az ágyába. Ha kell, hússzor.

2015. ápr. 10. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha nem a kérdésre válaszolok, de ez miért akkora probléma? Egy 2 évesnél még abszolút nem alvászavar, hogy a szülei közt szeretne aludni. Én is átjártam a szüleimhez ennyi idősen és később is, az én gyerekeim is átmászkálnak, még az életben nem jutott soha eszembe, hogy emiatt bármilyen nyugtatót kelljen adni nekik.
2015. ápr. 11. 07:10
 19/19 A kérdező kommentje:

5-ös én nem pontoztam le senkit.

Ezek szerint másoknak nem tetszik a véleményed..

2015. ápr. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!