Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Normál ágy, magasított, vagy...

Normál ágy, magasított, vagy emeletes?

Figyelt kérdés
Rácsos ágya van még kisfiamnak, de mindjárt 3 éves. Az éjszaka nagy részében egy ideje az én ágyamon alszik (180x200). Nem tudom, milyen ágy lenne a legjobb a fentiek közül, a helykihasználásra is kellene gondolni. (Min.180-as ágyat akarok neki.) Sajnos anyagilag szűkösek a lehetőségek, használtban gondolkodom.
2015. ápr. 5. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

én az IKEA-ban vettem emeletes ágyat fából az 200cm hosszú

és az alsó ágyat nem szereltem be ami volt léc az felkerült a felső ágyra

a tartó deszkát a létra mellet elvágtam lecsiszoltam

a másik 3 oldalon rendesen fel van szerelve

4 évesen lett neki ez az ágy .-)

soha nem esett le :-)

2015. ápr. 5. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Lanyom 2,5 eves es racsos agyas o,bar betegseg miatt sokat aludt itt mostanaba velunk.Mi is agy cseren agyalunk,de nekunk kanape lesz,a kicsinek is azt szeretnek majd.Az nem foglal sok helyet,de ejjelre meg nagy,ha birja,kamaszkent is jo lesz meg.Hozza L alakut akarok,tervem szerint ha ugy van hogy leesos gyerek lesz,akkor beforditva teszem a falhoz,de lehet siman ahogy illik azt kesz.
2015. ápr. 5. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!