Mit tennétek a helyemben, kit kivel tennétek egybe?
Adott 3 gyermek:
6,5 éves ovis, kicsi alvásigényű, délután nem alvó fiú
4 éves, nagy alvásigényű, délután nagyokat alvó lány
1,5 éves, nagy alvásigényű, délelőtt és délután is alvó kislány
2 gyerekszobánk van. Most a nagyok vannak együtt. Reggelenként a fiam 6 - 1/2 7 körül ébred, felébreszti a húgát is, aki viszont még aludna.
Nyáron a kisfiú mindenképp egyedül marad, mert megy suliban, kell a külön szoba. Mondtam férjemnek, hogy már most egybe kéne tenni a lányokat, mert a középső így nem alussza ki magát. De az a gondunk, hogy más az alvási ritmusuk. A kicsi alszik délelőtt is, délután pedig később megy aludni, nem ebéd után egyből, mint a nagyobbik lány.
Mind a két kislány stabilan átalussza az éjszakákat, viszont mind a kettő asztmás, sokat betegek, köhögnek, fulladnak.
Tanácstalan vagyok.
Ti mit tennétek?
Mindenképp a két lányt egyberaknam, mar csak azert is mert lányok, lehetne egy igazan lányos szobájuk is 😊
Masreszt ha mindkettőnek nagy az alvasigenye, akkor szükségük van a pihenésre. Szerintem nem gond, ha a kicsi kesobb megy aludni du, nem akkor mint a nagy. Viszont mire egybeteszitek őket lehet nem is fog mar a kicsi délelőtt aludni, hanem csak ebes utan es akkor meg is oldódott a problema. 😊 azert mar masfel eves, hamarosan elhagyja a két alvást es egy lesz belole, akkor meg pont kidől ebed utanra. 😊
Igen, a lányok mindenképpen mennek egybe, csak eddig úgy volt, hogy majd nyáron. De a fiam már nagyon kitúrná a húgát.
Egyetlen félelmem, hogy a csajok elég éber alvók, ha valamelyik beteg akkor a másik sem alszik. A kisfiam pont az ellentéte, a tesó ott fuldoklott mellette, pipáltam, inhaláltam, Ő teljes nyugalomban aludt tovább, fel sem ébredt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!