Mitől lehet ez? Oké, tudom hogy baba, de a nem-alvásba bele fogok roppanni!
A kislányom most négy hónapos, és mintha felcserélődött volna nála a reggel és az este.
A napunk kb így néz ki:
7-kor kel, szopizik. Elmegyünk sétálni nyolc körül. Ma 11így az udvaron aludt, miközben én tereprendeztem. Utána megint szopi. Evés után játszunk két órát, Aztán alszunk. Én háromkor kelek, megyek a nagyért oviba. A kicsi olyan öt körül ébred, addig a naggyal játszunk. Utána hármasban játszunk.
Hétkor megfürösztöm a picit, és leteszem aludni. Vacsorázok a naggyal, őt is megfürdetem, néz egy kis mesét, addig lefürdök.
Olyan kilenc körül lerakom a nagyot, olvasok neki mesét. Lefekszem.
A buli pedig beindul olyan éjfél körül.
Egyszerűen hajnali ötig nem alszik. Ha leteszem ordít, játszana, gőgicsél, hol kéri a cicit, hol nem...
Pár percet alszik szopi közben, de ha lerakom, megy a kiabálás.
Ötkor meg már nem merek lefeküdni, mert olyan fáradt vagyok, hogyha elalszom, nem ébredek fel az ébresztőre. Az a baj, hogy már kezdek balesetveszélyesen feledékeny lenni :(
A férjem segít mikor tud, de most két műszakban 12órázik.
szia) nem lehet könnyü a helyzeted.
pont azért léptem be most, mert nálunk a 9 hónapos unoka tartja sakkban a szülőket.
nála is divat a komfortcici :-) mert sokat nem eszik, de elalszik rajta.
Édesanya sose hagyja sirni, de látom rajta, hogy már szétesőben van(
babakocsiba meg nem marad ha felébredt,már ordit.
mindig fogták valamire.
foga, front, Hold.
De már Édesapának is elgurul agyógyszer időnként.
hogy fenébe leheht igy dolgozni menni????
egész éjjel megy a turné( 3-4 alkalommal.
hol sétálnak vele,
hol játszanak,
hol zenét hallgatnak
hol kaját adnak,
hol cicizik
hol maguk között van
kis gyönyörüségem :-) meseszép :) de kicsit megemberelhetné magát.
viszont imádja ha kirándulnak. Apa, vagy Anya kendőbe köti és mennek kékturázni. igy van ez már egész pici kora óta :-)
kivácsian várom valakinek lesz-e tippje?
mert én kifogytam, de a szülők is.
üdv.Edit)
Szerintem is tul sokat alszik napközben gyszerre. Nem emlékszem pontosan de a lányom azthiszem 3szor aludt 4hosan napközben összesen 3-4órát max. 6-7kor kelt reggel.3oránként evett nagyjábol(2,5-4 volt a min meg a max idő két evés közt,kivéve éjjel,mert akk 6) éjjel egyszer kelt fel enni olyan 1körül. 7.30körül fürdés majd egy órán belül vacsi majd alvás.
Szerintem ne hagyd olyan sokat aludni. Mindig picit hamaeabb ébresztgesd, egyszer csak hozzászokik.Ugyis ahogy nő egyre többet lesz fennt. Én mindig probaltam alkalmazkodni a baba ritmusához ,de kicsit terelgetni is kell néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!