Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig tart ez a nyugtalan alvás?

Meddig tart ez a nyugtalan alvás?

Figyelt kérdés
Amióta tud forogni,éjjel is állandóan ezt csinálja.Persze erre fel is ébred.Van,hogy óránként.Nem győzöm alvó pozícióba helyezni.Akinél volt ilyen,meddig tartott ez éjszaka?
2015. febr. 16. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
az a gond, hogy nem csak a forgás a bajuk, már ebben a korban (gondolom 5 hó koruli) ébredhetnek a foguk miatt, szeparacio miatt.. hogyan probalod visszaaltatni? az en lanyom 5 hos koratol 1,5 honapon keresztul kelt orankent...eloszor a forgas, aztan azt hittuk a foga zavarja, de kideult hogy a visszaaltatassal volt a gond, mindig segitseget kapott hozza: vagy cicit vagy leultem melle az agyanal es dudorasztam....aztan orankent felriadt mig be nem mentem es ujra elaltattam. aztan egy nap cumijat odaadtam, neha neha bementem 2-3 percenkent, persze eloszor nem tetszett neki, sirt, de utana egy ideig ataludta az ejazakat. most megint kel, egyszer szomjas ejfel korul, utana neha még a foga miatt kel fel, biztos hogy amiatt mert ha bekenem a géllel vissza alszik.
2015. febr. 16. 02:13
 2/5 anonim ***** válasza:
13 hónaposnál mégbtart, sőt egyre rosszabb :-(
2015. febr. 16. 04:56
 3/5 anonim ***** válasza:
3 és fél hósan kezdett el forogni a lányunk, igazi kínszenvedés volt az az időszak éjszakánként. De 3 vagy 4 hét alatt leszokott az éjszakai ébredésről, azóta nyugodtan alszik még úgy is, hogy össze vissza forog és kúszik álmában.
2015. febr. 16. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is épp egy hasonló kérdést akartam kiírni. :-))

A mi kislányunk 8 hónapos, nemrég kezdett el négykézlábra állni, de még érdemben mászni nem tud, amúgy szinte mindig hason akar lenni. Altatásnál napközben még hagyom neki, mert úgyis csak 1 -1,5 órát alszik olyankor max. Előtte szinte mindig vagy fél óra pörgés-forgás az ágyban, kapirgál, kurjongat, alig bír elaludni, pedig látszik, hogy álmos. Viszont ebben a pozícióban elzsibbad vagy valami nem kényelmes, mert felkel rá. Az éjjeli altatásnál is bepróbálkozik, de mindig vissza próbálom forgatni hanyatt vagy oldalfekvő helyzetbe, úgy hosszasan alszik. Korábban hanyatt fekve aludt, nem volt gond ezzel, sőt, csak úgy tudott aludni. De most szintén vagy fél óra kínszenvedés, mire végre elalszik. Néha felriad éjfél körül, keservesen sír és nehéz megnyugtatni. Máskor meg hajnal 5 felé hasra fordul és négykézlábazik, tolat az ágyban és szintén kapirgál, kurjongat. Nála is a fogzás az egyik lehetséges magyarázat, de lehet, hogy tényleg imádja gyakorolni a mászást. Nem tudom, mikor lesz vége ennek, de már eléggé elfáradtam tőle. Kíváncsi is vagyok, ki mit ír még erre a problémára.

2015. febr. 17. 20:13
 5/5 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nalunk, 9 hos kislanyom mar 3 hete orankent kelt... Nem tudok rajonni mi az oka, amikor hasrol hatra fordul vagy forditva akkor kel fel... Mar teljesen kimerultem, alig alszunk ejszaka
2015. febr. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!