1 hónapos kislányom nagyon sokat alszik. Ami még aggasztóbb, hogyha fent van napközben sem ölben, sem sehogy nem szeret lenni. Szenved, nyugtalan. Valakinek volt már ilyen, hogy a babája nem szeretett sem ölben sem sehogy lenni? Nem sír csak szenved
Figyelt kérdés
Éjszaka úgy hogy letesszük 7 órakor aludni egyszer kel fel hajnali 3 kor, utána csak reggel 7 fele. Napközben simán alszik 4-5 órákat, sőt szerintem többet is, ha nem keltegetném. Enni napközben átlagosan 5x eszik+ az éjszakai egy.3070 grammal hoztuk ki a kórházból most 3900 gramm.2013. nov. 12. 16:11
1/8 anonim válasza:
Az én lányom sem szeretett ölben lenni úgy 4-5 hónapos koráig, és ő is viszonylag sokat aludt mindig is, ő éjjel is ébredés nélkül aludt 5 hetes korától, úgy, hogy nappal (kb. 1 hónaposan) 20 percet volt ébren 3-4 óra alvás között. De eléggé nyugis volt, ha mégis ébren volt. Hasfájás?
2/8 anonim válasza:
Az én kisfiam ugyanígy volt, szenvedett csak ha fent volt. A doktornőnk szerint refluxos. Megemeltük az ágyát, lassabban etetjük, és már pár nap után jobban lett. Az orvos szerint marja a sav a gyomrát, nyelőcsövét, torkát, ezért a szenvedés. A védőnőnk, amikor panaszkodtam neki, azt mondta, hogy biztos frontérzékeny, és hát most abból kijutott bőven. Szüleim szerint szomjas, mert nem kap teát, kolléganőm szerint unatkozik, úgyhogy magyarázat van ezer meg egy.
3/8 anonim válasza:
A világon semmi baja (szépen is gyarapszik), csak szeret aludni, ilyen típus. Nekem a legidősebb lányom volt ilyen, de úgy 3 hónapos kora körül elkezdett nyitni a világra, és egyre éberebb lett. Ő sem szeretett kézben lenni, csak az ágyában. Később sem díjazta, ha sokat ölelgettük, viszont korához képest mindig önállóbb volt. Most 3 éves, már kicsit bújósabb, és még mindig szeret aludni. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Igen, valószínűleg hasfájós baba:-(. Tegnap óta én is próbálom a lassabban etetést, vagyis hogy szünetet tartunk közbe, de képzeljétek, amint nincs cicin iszonyú nyugtalanná, feszültté válik, rágja a kezét, úgyhogy nehéz a lassabban evés :-) Az ágy megemelését még megpróbáljuk. Szerintetek az probléma ha most 1 hónaposan még "csak" a fejét tudja fordítani egyik oldalról a másikra, meg nézelődik, de pl.: hangra akár az én hangomra, nem igazán reagál. Nektek mit tudott a babátok ennyi idősen?
2013. nov. 13. 11:44
5/8 anonim válasza:
1 hónaposan? :))) Nem sok mindent! :) Fejet forgatni biztosan, gőzöm nincs, hogy reagált-e már a hangomra, elképzelhető, hogy akkor még nem. Viszont sokszor nyújtogatta a nyelvét! :)) 1 hónposan még eléggé on-off lények, nem nagy tudásra kell számítani.
6/8 A kérdező kommentje:
És mikortól jön el az, hogy egy picit nyit a világ fele? Úgy értem, hogy nemcsak alszik, eszik, nézelődik, hanem játszani is akar?
2013. nov. 14. 14:37
7/8 anonim válasza:
Én 3-4 hónapos korában már nagyon jókat buliztam vele otthon. :) Most 18 hónapos, és játszópajtinak hívjuk egymást (tudom, hogy baromi hülyén hangozhat így, csak mutatja, hogy ez a helyzet, az eszik-alszik üzemmód csak átmeneti, én is untam egyébként NAGYON. :))
5. voltam.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 5-ös! :-) Akkor reménykedem, hogy 3 hónapos korában már azért dob egy mosolyt, mert az állandó eszik-alszik-sír-nyűglődik egy picit kiborított idegileg és eljutottam odáig, hogy biztos én csinálok mindent szarul, hogy egy nyugodt pillanta sincs.
2013. nov. 15. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!