Ágica260 kérdése:
Csökkentek e az éjszakai ébredések azáltal, hogy a babátokat külön szobába költöztettétek? Tapasztalatokat várok, hogy ment? Jobb lett e? Nehéz volt e az elején?
Figyelt kérdés
3 és fél hós,saját ágyban önállóan elalszik a hálónkban van,egy darabig egyszer kelt enni,de már egy jó ideje 4-8szor kelek hozzá.Hozzáteszem èbren alszok nagyon (sajnos)és lehet hamar reagálok.Hol cumi, hol kimozogta magát a bugyolálásbòl,hol nem tudom,plusz egyszer evés.Ritkán van ordítás de talán ezèrt reagálok,hogy ezt elkerüljem.Erősen javasolják a külön szobát,álìtòlag radikàlis.#Éjszakai ébredèsek #külön szobàban alvás
2015. febr. 9. 18:31
11/14 anonim válasza:
Itt Beus! Ó de szeretnék én is 10 órát aludni. Előző éjjel hason altattam a rossz alvó lányomat is, reggl 5.15-ig tudtam elhúzni az etetést. A jó alvó lánykának csak párszor kellett a cumit visszaadni. Viszont a másik csak 2-ig bírta nyugiban, utána az etetésig milliószor ugrottam a cumi miatt, meg minden nyösszenésre. Muszáj lenne külön aludnom, de lehet mire beérek a szobába már fel is ébredt és sírás a vége, így ha egy szobában vagyok velük meg tudom előzni. Pont azt csinálom, mint Te. De így reggelre hulla vagyok és ideges és türelmetlen. Nekem még van egy 5 évesem is, mindig azon imádkozok, hogy ő se kelljen korán, hátha még fél-1 órát elvannak a babák és tudunk pihenni, mert aludni azt ilyen éberen nem lehet....
12/14 A kérdező kommentje:
Irtam privatba remelem element:)
2015. febr. 12. 10:09
13/14 anonim válasza:
Mi kb másfél évesen tettük a másik szobába, addig velünk aludt. Jobban alszik ott, de szerintem nem azért mert ott van, hanem idősebb lett és megért rá.
Viszont miután nem látom este az ágyamból, én ébredek többször, hiányzik, megnézem kitakarózott-e meg ilyesmi:)))
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso:)
2015. febr. 12. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!