Nappala gyerekem 10 körul alszik félórát,14óra felé 1órát, és 18felé felet,23óra felé teszem le, amivel nincs is bajom, mert késobb lessz a reggel, ha 8kor leteszem már 1-2óra felé reggel van! Mit tegyek hogy az esti alvása hosszabbodjon?
simán lehet, hogy azért nem tud aludni mert annyira fáradt. ha jól értem 9 hónapos, ebben a korban olyan 14 óra körül van az alvásigényük.
mennyit eszik és iszik nappal, éjjel?
hogy altatod? mit teszel ha megébred nappal, éjszaka?
egyébként nem lesz reggel éjjel 1-2kor csak mert felkel. etesd meg sötétben és tedd vissza a kiságyába. ha nem tanítod meg elaludni, visszaaludni akkor nem fog menni. próbáld ki esetleg a suttogós módszereket
Szerintem már rég át kellett volna tenned külön szobába.
Amíg a fiunk velünk aludt, nyugtalan volt az alvása, megriadt a férjem horkolására, ha kiment valamelyikünk wc-re, ha megnyikordult az ágy.
Mióta külön van, szobaajtó becsuk, és nyugisan alszik szépen magában.
Ha esetleg tévé is szól a szobátokban mellette, akkor még úgyse tud pihenni rendesen.
Tedd át szerintem, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!