12 hónapos elmúlt babám már csak reggel kap tápszert. A tejet e helyett vagy ez mellé kell bevezetni? A végén ebből is tápszernek megfelelő mennyiséget fog inni?
Figyelt kérdés
köszi2014. okt. 14. 10:17
1/2 anonim válasza:
Szia.
Én úgy tudom, hogy 2 éves korig nem ajánlott tejet adni a babáknak.
Anyu pedig inkább tápszert ad a 2 éves öcsémnek, mert biztonságosabb, mint a tej.
Én tejitalt ajánlok Neked a tápszer helyett. :)
Amúgy a tápszer helyett adják később, de eleinte még csak mellette, amíg nem szokik hozzá. :)
Üdv.: Betti (4,5 hós kislány anyukája.)
2/2 anonim válasza:
Nálam elmúlt a kisfiam 14 hónapos. Mi tejitallal váltottuk ki (Beba), doktornővel beszéltem előtte róla. Abból napi fél litert ihat max (kisfiam reggel is és este is kap).
Tejjel kapcsolatban nekem annyit mondott a gyerekorvos, hogy 2 éveskor alatt nem javasolja és abból is majd max fél liter 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!