25-27napra szokott megjönni. Ma van a 28. nap. Reggel egy picit barnáztam de aztán elmúlt. Lehetek még babás? Mikor kéne tesztelnem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 14:17
1/6 anonim válasza:
Valószínű meg fog jönni! Ha mégsem, akkor tesztelhetsz.
2/6 anonim válasza:
Én sosem barnaztam 4terhesseg alatt,de mások vagyunk.
Nekem menzit jelezte mindig minimális barnazas utan màsnap mindig megjott.
Ha te nem szoktál,akkor erdemes tesztelned most mar bmelyik napszakban kimutatja!drukk neked!
3/6 A kérdező kommentje:
Együtt voltunk a párommal (kicsit fájt is az elején) és az első 1-2percben volt barnázás de utána el is múlt.szal végülis nem magától kezdett el barnázni
2014. jún. 21. 15:03
4/6 anonim válasza:
2es vagyok.
Akkor mindenkepp teszteljel,és ha pozitiv akkor figyelj,h nem barnàzol e ujra,mert esetleg akkor adnak progrszteron pótlást vetélés elkerülése végett.(de nyilvan nem egyszeri barnazas eseten)
Majd irjal :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. jún. 21. 15:21
6/6 A kérdező kommentje:
Negativ lett :(
2014. jún. 22. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!