Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor adtatok először rongyit...

Mikor adtatok először rongyit vagy egyéb hálótársat a babának?

Figyelt kérdés

A lányom 6 hós, 2 óránként ébred, úgy alszik el h fognom kell a kezét. Talán segítene neki valsmi hálótárs, de nincs semmi a cumin kívül az ágyában, mert mindig is fulladás parám volt.

ti mikor adtatok neki először ilyet, és mit? csak úfy betettétek az ágyba, nem.volt játszhatnéka tőle?

2015. jan. 29. 02:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Születése úta bent van az ágyában 1 alvókendős nyuszi. Most 5 hónapos és álmában már fogja a fülét, vagy a (kendő)testét.
2015. jan. 29. 05:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos volt a fiam kb mikor elkezdett magától úgy elaludni, hogy a textilpelenkát a szemére húzta.. először mindig lehúztam róla, de azonnal húzta vissza, így jöttem rá, hogy nem véletlen hanem tényleg kell ez így neki :) mivel azt húzogatta amíg bírta ami a feje alatt volt, ekkor adtam neki egy másikat a kezébe, hogy ne azzal szenvedjen :)
2015. jan. 29. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Születésekor még a kórházban kapott egy kis baby macit, az mindig bent volt az ágyában, és kb 3 hónapos korától, azt markolászva alszik.

Most 7 hónapos, és rászoktunk, hogy azzal a macival napközben nem játszhat, de ha jön az alvásidő, a kezébe adom, dörzsöli vele az arcát pár percig és alszik is.

2015. jan. 29. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első perctől volt itthon az ágyukban alvósállat. Pár hónaposan szoktak rá, h fogják és úgy alszanak. Én cumit nem mertem éjszakára adni, attól tartottam nagyon. Szerencsére egyik se volt nagy cumis.
2015. jan. 29. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Elso perctol kezdve van az agyaban alvosmaci
2015. jan. 29. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
mi ugyan úgy vagyunk mint 2. válaszoló. kb 2 hósan kezdte el hogy mikor álmos volt akkor a textilpelussal dörzsölte a szemét. majd a kiságyba is megtalálta. azóta 6hós, ha alvás van, be az ágyba, cumika a szájba, textil pelus a kezéhez közel, a többit ő csinálja :) általában arra szoktam bemenni, hogy azt arcán van, vagy a nyakánál, de nem erősen, tehát nem aggódok, hogy megfojtaná magát, azt elveszem onnan, de csak annyira hogy pl ne legyen a nyakánál keresztbe így átteszem csak az egyik oldalra.
2015. jan. 29. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
A kezdetektől volt bent pár plüss az ágyában mindkét gyerekemnek. Kb. fél éves korára már mindketten kiválasztották a kedvencet és azóta is azzal járnak oviba-bölcsibe.
2015. jan. 29. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányomnak kezdetektől volt az ágyában rongyi, néhány hónaposan már azzal aludt, illetve kb egy éves kora körül rászokott, hogy alváshoz választott egy plüsst a polcról. Voltak időszakos kedvencei, de kb 3 éve ugyanaz a maci A Kedvenc, visszük mindenhová, stb.

A fiamnak is mindig betettem alvóst hogy szokja, de ő következetesen mindig mindent kidobált az ágyából, semmi nem maradhatott bent. Amikor bölcsibe ment akkor szokott rá a plüssökre, de csak azért, mert azt hitte, hogy a bölcsiben lennie KELL vele egy állatnak, a többieknél is mindig volt meg a gondozók is mindig odanyomták nekialváskor stb. Most 5 éves, van kb 10-15 plüsse, minden nap másikkal alszik.

A keresztfiam másfél éves, gyakran vigyázok rá napközben, őt most szoktatjuk az állatkával való alváshoz. Kicsit elbabrál vele, de mindig mondom, hogy álmos ő is, tedd ide melléd, öleld meg stb. lenyugtatom picit, "letesszük aludni" az állatkák, kicsit ölelgeti v félretolja hogy akkor ne zavarjuk :) de kezd rákapni. Eddig fülmorzsolgatással aludt el, most folyik az átszoktatás az állatra...

2015. jan. 29. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
másfél éves,most kezd tudatosan választani magának.első a mesekönyv,aztán alvókát választ.nem fogja,csak beteszi,megnyugtatja,hogy ott van
2015. jan. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!