Miért ébred fel az első mocorgására?
Figyelt kérdés
1éves a lányom. Leteszem aludni. Abban a pózban, ahogy letettem alszik 1-1,5órát. De mihelyst megmozdul egyből felsír, felül majd feláll a kiságyban. Napok óta így csinálja.mi lehet az oka?2015. jan. 24. 01:44
1/4 anonim válasza:
nem eszik mostanában puffasztókat? az oka lehet
2/4 anonim válasza:
nem hinném hogy a mocorgásra ébred csak te úgy látod, de szerintem az már csak a következmény, talán mindenki mocorog kicsit ébredés előtt (?).
foga lehet vagy a pocakja.
3/4 A kérdező kommentje:
pl, átfordul az egyik oldaláról a másikra, és erre felébred, de annyira, hogy elkezd sírni. Eddig is mocorgott, de ennyire sosem ébredt fel rá.
Én is a fogára gondolok.. Nem hagyja talán nyugodtan aludni..
2015. jan. 24. 13:27
4/4 A kérdező kommentje:
Jaaj,azt kifelejtettem, hogy ezt éjszaka csinálja. Éjfél körül alszik el. 01:00- 01:30 kor már fent is van... :(
2015. jan. 24. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!