Akik első perctől a Baba ágyba alttatátok a piciteket. Hogy csináltátok?
Kedves Kérdező!
Amikor hazavittem a kisbabámat és beleraktam a kiságyába, állandóan sírt. Mindig sírt, ha nem mellettem, vagy a kezemben volt.. Úgyhogy az első két hétben nem aludt a kiságyban, csak velem. A harmadik héten, amikor jól bealudt, beraktam a kiságyba és lefényképeztem, akkora élmény volt :). El is küldtem apának, hogy milyen ügyesek vagyunk...
Aztán egyre többet sikerült berakni, már nem csak napközben, hanem este is. Ennek ellenére előfordul, hogy az éjszakai szoptatásnál mindketten bealszunk és ott marad mellettünk. Én azt is imádom, amikor ott szuszog mellettünk és látom az arcán a nyugalmat, elégedettségét, hogy ott lehet. Aztán. Következő a hajnali szoptatás után visszatértem...
Nem egyformák a babák, nekünk most igy alakult...a lényeg, hogy mindenki találja meg a nyugalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!