Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 6 hónapos babám mi keltheti föl?

6 hónapos babám mi keltheti föl?

Figyelt kérdés

8-kor fürdik, utána szopizik es egyből elalszik. nem tudom mennyit ehet, de mivel az egyik mellem teljesen kiüríti, meg félig a másikat, és még ez mellé megiszik üvegből 80 ml lefejt tejet, tételezük fel h elég a vacsora. meg is büfiztetem, 9-kor már alszik.

aztàn valamiért 22.00-23.00 kozott minden nap felkel.

gyakorlatilag 2 ora se telik el onnantol h evett nem jinném hogy éhes.

kiveszem - büfög mindig egy hatalmasat...(keltheti ez???) szopizik de max 60-70 mlt szerintem tehat ez is azt igazoljah nem igazan ehes aztan relativ gyorsan elalszik.

fogalmam sincs miert ebred fel ilyen kevessel altatas utan. van ötletetek?

2015. jan. 21. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:

le is írtad a választ... :)

büfi.persze, hogy felkeltheti, nyomja fel a levegő a kaját. lefekvés után tedd hasra egy órácskát, akkor lehet álmában is kijön a levegő :)

2015. jan. 21. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak 6 hónapos korában bújt ki az első két fogacskája. Azóta lényegében folyamatosan fogzik. Ő ennyi idősen sokszor ébredt éjjel. Szval szerintem inkább a foga. Persze, a pocakja is feszülhet a büfi miatt, de szerintem 6 hónapos korára beáll már annyira az emésztése, hogy egy bennmaradt büfi magától is ki tud jönni.
2015. jan. 21. 23:16
 3/9 A kérdező kommentje:
visít hason.....ha nem elég az evés utáni böfi azon nem tudok változtatni. csak azt nem értem hogy hónapokig ez nem volt baja most meg igen :)
2015. jan. 21. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
általában bélgázok a ludasak
2015. jan. 22. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Eddig is így evett? Ahogy olvastam amit írtál, bennem az merült fel, hogy nem éhes, inkább túleszi magát és feszül a pocakja.

Másfél mellnyi adag+80ml, az nálunk olyan 260 ml lenne, ami az én fiam esetében 100-al több a kelleténél. Ha nem adod már oda a másik melled, csak az üveget, és kevesebbet, akkor üvölt? Esetleg mérted már ilyenkor, hogy mennyit eszik?

2015. jan. 22. 08:25
 6/9 A kérdező kommentje:
mindig is igy evett mert két melles baba...nem tudom h tul eszi e magat, de lehet megprobalom h ma csak 60at adok mondjuk.
2015. jan. 22. 10:06
 7/9 A kérdező kommentje:

3 honaposan leadtuk a merleget akkor 120 korul evett két cicibol.

este kiuriti az egyiket utana ehes még ezert megkapja az uveget aztan ha megitta bofiztetem es ra rakom a masik mellre es abbol még szív egy párat és ráalszik.

en kb 60 milit tudok kifejni egy mellbo szoval nem hinnem h o ki tud szivni 100 mili felett.

2015. jan. 22. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
most csak 60-at kapott de uhyanugy felkelt :(
2015. jan. 23. 01:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van az 5 hónapos fiam, aki szintén rengetegszer kel. Lejjebb vettem a fűtést a szobájában, kevesebbet adtam neki enni, kapott vizet is. Bekentem az ínyét Dologéllel. Csak 3x kelt fel éjszaka.
2015. jan. 23. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!