6 hónapos babám mi keltheti föl?
8-kor fürdik, utána szopizik es egyből elalszik. nem tudom mennyit ehet, de mivel az egyik mellem teljesen kiüríti, meg félig a másikat, és még ez mellé megiszik üvegből 80 ml lefejt tejet, tételezük fel h elég a vacsora. meg is büfiztetem, 9-kor már alszik.
aztàn valamiért 22.00-23.00 kozott minden nap felkel.
gyakorlatilag 2 ora se telik el onnantol h evett nem jinném hogy éhes.
kiveszem - büfög mindig egy hatalmasat...(keltheti ez???) szopizik de max 60-70 mlt szerintem tehat ez is azt igazoljah nem igazan ehes aztan relativ gyorsan elalszik.
fogalmam sincs miert ebred fel ilyen kevessel altatas utan. van ötletetek?
le is írtad a választ... :)
büfi.persze, hogy felkeltheti, nyomja fel a levegő a kaját. lefekvés után tedd hasra egy órácskát, akkor lehet álmában is kijön a levegő :)
Eddig is így evett? Ahogy olvastam amit írtál, bennem az merült fel, hogy nem éhes, inkább túleszi magát és feszül a pocakja.
Másfél mellnyi adag+80ml, az nálunk olyan 260 ml lenne, ami az én fiam esetében 100-al több a kelleténél. Ha nem adod már oda a másik melled, csak az üveget, és kevesebbet, akkor üvölt? Esetleg mérted már ilyenkor, hogy mennyit eszik?
3 honaposan leadtuk a merleget akkor 120 korul evett két cicibol.
este kiuriti az egyiket utana ehes még ezert megkapja az uveget aztan ha megitta bofiztetem es ra rakom a masik mellre es abbol még szív egy párat és ráalszik.
en kb 60 milit tudok kifejni egy mellbo szoval nem hinnem h o ki tud szivni 100 mili felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!