18 hónapos fiam még egyetlen éjszakát sem aludt át. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minimum 3szor ébred. Vagy ha nem ébred akkor is sokat forgolodik nyöszörög végül felsir. 16foga van. Nem éhes nem fázik nincs melege .iszik és vissza alszik. A harmadik felébredes kor màr csak küszködik az alvással majd felkel. 6kor kel minden nap. Akkor is ha este 8kor teszem le akkor is ha 10kor mindegy. Egyszer alszik 12-14 ig.jol kivan fàrasztva kint vagyunk kétszer is egy nap a friss levegőn ebben a hidegben is. Nagyon fàradt vagyok.éjszakàzom folyton és nagyon korán kezdődik a nap. Van aki hasonló cipőben jàr? Valami ötlet a jobb alvás érdekében?2015. jan. 7. 14:40
1/7 anonim válasza:
Szia!
21 hónapos fiammal teljesen hasonló volt a helyzet. Rengeteg mindent kipróbáltunk, de ami úgy tűnik, hogy bevált egyelőre, az a levendulaolaj párologtatása, gyenge mézes citromfűtea elalvás előtt, Dentinox az éppen fájó fogára és bőséges, de nem nehéz vacsora. Már csak hajnali 3-4 óra körül ébred, de közöttünk még kb. 5-ig visszaalszik.
2/7 sandrachnologic válasza:
Nem vigasz, de mi mindent kiprobaltunk, 2!!! Eves koraig nem aludta at AZ ejjelt. Akkor atpateroltuk kulon szobaba es mar AZ elso ejjelt ataludta... Zavartuk egymast vagy nem is tudom.
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló hallottam màr ezt a levendulaolaj pàrologtatàst de még nem próbáltam de kifogom. Második válaszoló valoban nem vigasz :)külön szobában alszik. Mostmàr én is mellette alszom hogy könnyitsem sajàt magam hogy ne rohangáljak éjszaka annyit és az a pici àlom ne szökjön ki a szememből.
2015. jan. 7. 15:12
4/7 anonim válasza:
én is csak csatlakozni tudok az előzőekhez.másfél éves a kislányom,van,hogy 5ször kel,van,hogy csak egyszer.most kezdett javulni picit,de ma éjjel megint sokszor ébred.egyszer bekeményitettem,és hagytam sirni,akkor picit javult a helyzet-de rájöttem,h ez sem megoldás..várni,türelmesnek lenni-én már csak ezt tudom mondani.mondjuk én magam mellé nem akartam szoktatni,és éjjel csak vizet kap.nem tudom,hogy jó-e ,ha ezt is megvonom.
5/7 anonim válasza:
Nálam 7 hónap szenvedés után jöttem mi a baj.Rossz helyen volt a kiságy...Ajtótól ablaktól legtávolabbi helyre kellett rakni és úgy hogy ha lámpát kapcsolunk se világítson be.Most ha nagyon fáj a foga 1-2x kell de ritka.
Ez egy ötlet nekünk bevált.
6/7 A kérdező kommentje:
A levendulaolaj nem vàlt be. :(
2015. jan. 15. 11:25
7/7 anonim válasza:
A másfél évesem 1-2 órát alszik egyben,majd megébred. Vagy át kell cipelnem a másik szobába a hintába és ott alszik tovább (alig fér el benne), vagy a másik szobába az ágyon velem. De újra megébred....visszaviszem, kiviszem...egy éjjel 1-3 alkalommal. Most épp nem is alszik. Teljesen készen vagyok....most próbáltuk a homeo golyókat...de nemigen jött be. Nagylányom nem volt ilyen :( nincsen segítségem, félek,hogy az idegrendszerem nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!