Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek, hol aludjon a kicsi?

Crissty kérdése:

Szerintetek, hol aludjon a kicsi?

Figyelt kérdés
Véleményetekre lennék kíváncsi, május végére várom a második kisbabát,a nagy 2 éves lesz. Egy gyerekszobánk van és a mi hálónkba sem fér el egy nagy kiságy, csak egy kis bölcső. Arra gondoltam, hogy nappal a gyerekszobába altatnám a kicsit a kiságyba éjjel viszont mellettünk bölcsőbe. A "nagy" éjjel még mindig egyszer megébred, szóval félek hogy zavarná ha ott szoptatnám a picit. Szerintetek? Köszönöm
2015. jan. 16. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg szoptatod, aludhat a ti szobátokban, de ne veletek.
2015. jan. 16. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Amíg a pici kel éjszaka addig ott altatnám a bölcsőben éjszaka (de legfeljebb addig amíg belefér rendesen). Nagyot sztem zavarna ha éjszaka vagy 3x bemész szoptatni.
2015. jan. 16. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk pont ugyanez a helyzet, a nagy pont 2 éves volt amikor októberben megszületett a tesó. :-)

Nálunk az első két hónapban a kicsi egy bölcsőben aludt a mi szobánkban, a nagy a saját szobájában az ágyában. De a gyerekszobában van egy rácsos ágy is, és mivel esténként oda tettük be a picit amíg a naggyal játszottunk, mesét olvastunk, pizsibe öltöztettem, néha bealudt a kicsi, és akkor ott is hagytam. Ma már (3 hónapos a kicsi) az a normál felállás, hogy este ott alszanak el együtt, és én akkor hozom csak át a mi szobánkba amikor mi lefekszünk. (erre nem ébred fel, simán alszik tovább)

Annak hogy áthozom két oka van: az egyik hogy a légzésfigyelő egyenlőre méga bölcsőben van, a másik pedig az hogy hajnal 3-kor még ébred enni, és nekem így egyszerűbb. De biztos hogy nem ébrednének fel egymásra, mert a nagyfiam elég nehezen alszik mostanában el, éjjel is ébred jópárszor és a kicsi mégis simán durmol mellette a rácsos ágyban. Illetve fordítva is előfordult már. :-)

2015. jan. 16. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondolom ez csak átmeneti lenne max pár hónap. Aztán úgyis alakul ahogy alakul. :-)
2015. jan. 16. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!