Hol aludjon 1 éves kisfiam, ha a kiságy "kicsi" neki?
Saját tapasztalatod szerint is beválik az együtt alvás.
(Akkor miért vagy ellene?)
Kedves utolsó! Igen, beválik az együttalvás , mert nincs más választásunk mostanában. De mindig is ellene voltam, ráfekszünk, senki nem alszik nyugodtan (max. a gyerek), ha egyedül vagok, mert a férjem dolgozik, még pisilni se merek kimenni mert félek pont akkor esik le, nem lehet szexelni, mert mellette azért durva lenne, kimenni meg megint ott van hogy mi van ha leesik?? Ja, és nem egy anyukát ismerik aki az iskolás gyerekét neem tudja kirakni a szülői ágyból.
Engem nem zavar ha másnak ez így jó, de én ellene vagyok. Nem egy jó megoldás szerintem!
Nyilván szexelés idejére más megoldást kell találni :D
Ez a "ráfekszek" meg egy olyan legenda, amit még azok a fehér emberek indítottak el, akik megfigyelték a saját gyarmataikon élő őslakókat. A bibi csak az, hogy eközben a fehér emberek önző szándékokból rászoktatták az őslakókat olyan, káros, fehérember-szenvedélyekre, mint a drog vagy az alkohol. És igen, alkoholos befolyásoltság alatt valóban történtek balesetek.
Józanul, egészségesen alvó ember esetén azonban működnek az egészséges riasztóreflexek is, ha a gyerek bajban van.
<< Ja, és nem egy anyukát ismerik aki az iskolás gyerekét neem tudja kirakni a szülői ágyból. >>
Csecsemővel(!) együtt alvásról beszéltünk. :D
3-4 évesen már meg lehet szoktatni rá, (el lehet kezdeni) hogy a saját külön ágyában aludjon, és akkor már rács meg kényszerítő eszközök nélkül is tud vigyázni magára, hogy ne essen ki.
Köszi Utolsó!
Kezdem magam rosszul érezni, hogy nem szeretek a gyerekkel együtt aludni...Nem vagyunk egyformák, én ezt ellenzem, és nem oktatom ki azt aki másképp gondolja.
Na mindegy....
Akkor tatami vagy matrac. Arról, ha legurul is, nem üti meg magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!