Hol aludjon 1 éves kisfiam, ha a kiságy "kicsi" neki?
Figyelt kérdés
1 éves kisfiam, néhány hónapja nem hajlandó a kiságyában aludni. Iszonyatosan sokat mozog, és mindig felébred mert megüti magát, sír nem hajlandó vissza aludni. Ilyenkor kivesszük és köztünk alszik.Én igazából együttalvás ellen vagyok, de így legalább midannyian alszunk valamennyit. A kiságy ban állandóan beveri valamilyét, keresztbe fekszik és rugdossa a rácsokat, szerintem erre szokott felébredni. Vennék neki másik ágyat, de milyet? Kicsi még és a peremes gyerekágyból simán kiesne szerintem, meg lehet az is kicsi lenne neki. Valami jó ötlet? van valaki hasonló helyzetben?2013. okt. 9. 09:14
11/11 anonim válasza:
Egy időben az én középső fiam is matracon aludt,mert a kiságya "kicsi" volt,az Apja meg nem tud úgy pihenni,ha velünk aludt.Már 5.5 éves,kb. 2 éves kora óta alszik normál ágyban.Néha levándorolt róla,de én is párnákat tettem a földre,így semmi baja nem lett.A pici lányom 1 éves,a születésétől velünk alszik.Pontosabban most már csak velem.Amikor forogni kezdett átköltöztem vele a vendégszobába,hogy a férjem tudjon aludni.Én nyugodtan kijövök éjjel wc-re,gépezni,a férjemmel lenni,megnézni a másik gyereket stb.Soha nem esett le.Az is igaz,az első amit megtanítottunk vele amikor felállt(8 hónaposan),és mászni kezdett(8.5 hónaposan),hogy hogyan másszon le az ágyról.2-3 nap alatt elsajátította,most már álmából ébredve is egyből megfordul,és lefarol.Különben én imádok vele aludni.Az is igaz,hogy este és reggel még szopizik,és néha-ha olyanja van-éjjel is csüng rajta(m).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!