Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fogalmam sincs mihez kezdjek!...

Anita L kérdése:

Fogalmam sincs mihez kezdjek! Esetleg valami baj lehet vele?

Figyelt kérdés

A kisfiam szeptemberben volt 3-éves!

Az a problémàm hogy bàrhogy alakítom a dolgokat,éjjel felébred 23:00-01:00 között és utàna màr nem alszik vissza csak hajnalban! Ha alszik ebéd utàn egy picit,akkor este kb 22:00 körül alszik el de 1-2 óra múlva felébred! Ha nem alszik napközben akkor kb 20:00-21:00 között alszik el! Ha reggel 8:00-kor felébresztem és este időben elalszik,este akkor is felébred! Szóval bàrmit csinàlok,100% hogy max 01:00 kor felkel és hajnalig forgolódik!

2015. jan. 11. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Összesen hány órát alszik naponta? És hány óra az a leghosszabb idő, amit egyhuzamban alszik?

Mióta van ez így?

2015. jan. 11. 07:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Este alszik 2-3 óràt,utàna hajnalig ébren van aztàn 11-12-ig alszik ismét! Próbàltam reggel 8-kor felébreszteni,de annyit értem el vele hogy este harabb elalszik szintén csak 2-3 óràra!
2015. jan. 11. 13:02
 3/5 A kérdező kommentje:
1 hónapja van ez az egész! Kb 2-éves kora óta nem alszik délben! Akkor ha 20:00 körül elaludt akkor biztos hogy 21:00 felé felébredt és hajnalig fent volt! Viszont ha 21:00-ig sikerült ébren tartani,akkor àtaludta az éjszakàt!
2015. jan. 11. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Este hogy alszik el? Nálunk fiam azóta alszik jobban, mióta egyedül alszik el. Elötte ő is kelt éjjel néhányszor és volt, hogy nem tudott elaludni. Aztán bevezettük, hogy mese majd puszi és kimegyek nem maradtam vele, amíg elaludt és azóta alszik éjszaka.
2015. jan. 11. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő is egyedül alszik el!
2015. jan. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!