Babatok mikor aludta at az ejszakat? Hogyan szoktattatok le az ejjeli kelesrol?
En mar nagyon elfaradtam, lassan kipurcanok. Szeretnem a lanyomat leszoktatni az ejjeli kelesrol. 5 honapos.
Nektek hogy sikerult leszoktatni?
Koszi a valaszokat, mindenkinek ment a zold! :)
Nalunk nem tehetem meg, hogy hagyjam sirni, mert ferjem szolgalatban van 3 naponta, es neki ott teljesiteni kell. Nem tudjuk kulon szobaba rakni, mert akkor a nagylany nem tud aludni. Ajj... Es igen enni kel fel. Eddig 1x kelt, ujabban 2x felkel pontosan 4 orankent. Es meg is eszi az adagjat. Igy is sokat eszik viszonylag, szoval ezt az adagot sem tudom megnovelni :(
Pedig a külön szoba a magoldás... Akik azt írtak, hogy a gyerekük átalussza az éjszakát, kiváncsi lennék, hányan vannak, akik egy szobában vannak a gyerekkel...
Próbáld meg a nagylányoddal megbeszélni (nem tudom mennyivel nagyobb), hogy átrakjátok a rácsos ágyat hozzá (akar úgy is, hogy ő jön hozzátok két hétre). Két hét múlva nem fog felkelni....
Még sírni sem kell hagyni..., egyszerűen azért kel, mert tudja, hogy ott vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!