Mit jelent pontosan az, hogy a gyermek/csecsemo atalussza az ejszakat?
megis mettol-meddig?
es arra is kivancsi lennek, h akik azzal 'hencegnek' h az o gyerekuk atalussza az ejszakat, azoknak a gyerekeknek sose fajt a foguk? nem almodtak rosszat? sose szomjaztak meg ejjel? nem volt nekik szeparacios szorongasuk? szobatisztasagra valo szoktatas? stbstb...
Legalább késő éjjeltől hajnalig alszik rendszeres ébredés nélkül.
Elsőszülöttem 3 hósan kezdte átaludni az éjszakát, este 10-től reggel 5-ig. Olyan 5 hós korára már este 7-től reggel 7-ig aludt. 8 hós korában kezdődött a fogzás, egy-egy fájósabb éjszaka ébredt fel rá, ilyenkor persze vígasztalni kellett. Másodszülöttem 5 hós, most kel fel épp másodszor ...
3 gyerekem van. A legkisebb és a legnagyobb 6 hetes kora óta aludt a át az éjszakát este 8-tól reggel 7 ig. A középső 3 honaposan aludta át az éjszakát este 8-tól reggel 8-9ig.
Egyiket sem zavarta a fog, egyik sem ébredt éjszaka. A legkisebb kb 2 havonta felsirt, akkor kapott vizet és aludt tovább.
2 honapos koratol este 9-reggel6 fèl 7ig alszik. Szerinfem tovabb 8s menne csak az egesz haz ekkor kel ès igy o is keri a kajajat majd visszaalszik 9ig
Sohasem kert vizet eddig, vagy egyebet.
2 honapja van fogzas 2x volt nyugosebb este eddig, akkor 3x 4x is meg megevredt de nem sirt fel kivenni nem kellett?csak megnyiugttani.
Nem hencegek nalunk ez igy van....ennyi
Pont úgy akartam kezdeni, hogy akinél így van, az miért hencegne (látom mások is írták.)? Ha így van akkor így van, és kész... mégsem hazudhatja azt, hogy ötször felkel a gyereke, csak hogy ne érezze hencegésnek az akinek nem alussza át..
Szóval nekem 10 hetes most a kisfiam, és majdnem az elejétől átalussza (k. a 3. héttől), eleinte aggódtam is, és kérdezgettem az orvost és a védőnőt, hogy ez normális e és az ágya fölött álltam, hogy mikor kel már fel. Este 10-11-től eleinte 5-kor kelt, aztán 6 - 1/2 7 fele, mostanában 8-kor már én keltem, mert aggódom, hogy annyi ideje nem eszik, nem tudom meddig aludna amúgy.. (és nem tudom jól teszem e hogy keltem akkor... de még olyan pici... fura, hogy kibír 10 órát evés nélkül)...
Nem tudom, hogy ez így fog e maradni, fel vagyok készülve rá, hogy majd máshogy lesz ha jön a foga, stb.. Majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!