Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit jelent pontosan az, hogy...

Mit jelent pontosan az, hogy a gyermek/csecsemo atalussza az ejszakat?

Figyelt kérdés

megis mettol-meddig?

es arra is kivancsi lennek, h akik azzal 'hencegnek' h az o gyerekuk atalussza az ejszakat, azoknak a gyerekeknek sose fajt a foguk? nem almodtak rosszat? sose szomjaztak meg ejjel? nem volt nekik szeparacios szorongasuk? szobatisztasagra valo szoktatas? stbstb...

2014. okt. 20. 04:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyobbik kislányom 7 hetes kora óta átaludta az éjszakát. Nem zavarta a foga soha, inni, már nem tudom mióta, az ágyában van éjjelre a csőrös pohár és iszik belőle. Náthásan előfordult, hogy felébredt 1-2X. Most 2,5 éves, gyakran átjön éjjel a mi ágyunkba és van, hogy magától vissza is megy, illetve előfordul, hogy rosszat álmodik. Én ettől még úgy gondolom, hogy átalussza az éjszakát. Én is felkelek éjjel pisilni, vagy inni azért még átalszom az éjszakát.

A kisebbik lányom 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát, de azért volt néha, amikor felébredt, mondjuk, kb 5-10X, most múlt 4 hónapos. Eleinte mindketten 10-11-től aludtak kb 5-ig. Aztán beállt olyan 8-9-től 6-7-ig, kirivó esetben 8-ig.

2014. okt. 31. 22:42
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem kelek fel éjszaka pisilni..se inni.. se semmi. nekem az, hogy átalussza az éjszakát azt jelenti, hogy este 10töl alszik reggel 8-9 ig. hál istennek igyis van 7 hetes kora ota, elötte kelt 1-2 szer, én már attol is fáradt voltam.
2014. okt. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!