Segítség! Hogyan szoktassam le a hat hetes babát a ringatásos elalvasrol, és a babakocsis altatásról?
Abdzolut egyetértek a 7-es válaszadóval. Nem kell görcsösen leszoktatni semmiről, bár próbákozni lehet, de ha nehéz, és nem megy akkor nem megy. A gyerekek, gyerekek, nem gépek és nem felelnek meg egy átlagnak, a nagy könyvben írt normának. Totál más mindegyik alvási szokása. Van akit leteszel és puff alszik és nem hogy nem igényli de zavarja a ringatás. Van olyan akinek a fenekében beéíptett letevésérzékelő van pl a lányomban is volt ilyen, de fiam bárhogy elaludt, mert SENKI SEM EGYFORMA.
Nekem is mondták hogy nyugodtan mosogassak, tévézzek ne ringassam, jöjjek menjek a lakásban pár napos csecsemő hadd szokja a zajt, meg az egyedüllétet, mert majd a parkettaropogásra is fel fog ébredni.
Az újszülött babámmal 3 hétig csináltam és totál kikészült tőle! Napközben hajnal 6 és este 17 óra között 2 max 3 órát aludt 3-4 napig majd egy-egy nap hosszan mert kikészült, mire rájöttem hogy egy jó hallású érzékeny baba akinek tökéletes CSENDRE és a karjaimra van szüksége, nem arra hogy szoktassam (erőltessem) valami másra. (És persze mindemellett változhatunk is folyamatosan. Vagy nem... A férjem pl a tv-re alszik el jól, zajban, én pedig megőrülök a vibráló fényektől és a motyogástól, zúgástól.) Sajnos nem tart sokáig hogy a karjainkban tarthassuk és ringathassuk a gyerekeinket. Én is jártam sokszor kezelésekre a hátammal, mert félévesen 10 kg volt a kisasszony és ringatni kellett. Na és! Most meg 11 éves és "kergetnem kell", hogy megpuszilhassam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!