Mit csináljak, hogy ne keltse fel a kicsit? Vagy majd hozzászokik?
Apummal élünk, a kicsi 1 éves.
A gond, hogy apum max hangerőn hallgatja a tv-t mert rosszul hall, de hallókészülékről hallani sem akar. A wc-t nyitott ajtónál húzza le. Ő a földszinten, mi az emeleten. Mindig a lépcső aljánál köhög, tüsszög, nagyon hangosan. Az edényekkel zörög. Szegény manóm nem tud tőle aludni. És éjjel is ez megy.
Az a baj, hogy a betegsége miatt elfelejt mindent, tehát hiába kérem, hogy halkabban. Elköltözni nem tudok, mert apu állandó felügyeletre szorul, de mivel ő ha egyedül van, megeszi a retek, így a házi ápolók elmenekülnek.
A doki szerint 1-2 éve lehet még. Otthonba nem akar menni, nem is tudnánk rákényszeríteni.
1 hónapja költöztünk ide. Szerintetek megszokja majd a fiam? Vagy mit lehetne tenni? Eddig csend volt, ha aludj.
TV-hez vegyetek fülhallgatót. Az mehet bármilyen hangosan.
Esetleg figyelmeztető feliratok szerte a lakásban? Gondolom demens az öreg.
Beleakad a zsinórba, próbáltuk.
A látása se jó, de a szemüvegét soha nem találja.
Igen, az. Sajnos.
szegénykék-mindenki..
szerintem nehezen lehet megszokni-én is felébrednék egy tüsszentésre,ajtócsapkodásra.
nagyon jó nyugdijas-otthonok vannak-az sem tetszene?nem tudod meggyőzni?és eddig hogy volt csend?nem laktatok ott?én egy ápolót kérnék,biztos találnátok valakit-belefér a kts.vetésbe?
Szemüveghez nyakba akasztós verzió, a fülhallgatóból pedig vezeték nélküli.
A feliratokat meg élénk színnel, jó nagy betűkkel írjátok ki!
Nem laktunk itt, van saját házam. Otthonról hallani sem akar. Látta anyu milyen körülmények között volt.
A fülest megpróbálom. Meg a feliratokat is. Köszi.
Múltkor pl nekiállt a konyhában kifolyt vizet felporszívózni. Azt hittem megüti az áram! Valójában egy nagy gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!