Aki altatta babáját, mikor szokott át az egyedül alvásra?
nekem is 3 hónaposan aludt már önállóan
első hónapban még az újszülött formáját hozta, eszik-alszik
2.hónapban rákapott a babakocsira, csak abban volt hajlandó aludni, ringatva, és nem otthon, hanem utcán, kegyetlen időszak volt
nagynehezen leszoktattuk róla, nem szokott át a ringatásra
esti fürdés, kaja,öltözés után ringatgatom kicsit, megvárom, hogy ne legyen aktív(az elején néz jobra-balra minden érdekes, ficánkol, meg pukizgat nagy nehezen, utána lenyugzik, bambulgat)és leteszem és még eldünnyög magában és alszik(tegnap volt, hogy kacarászva aludt el-letette a kisfejét, erre kacag, átette máik oldalra, megint kacag, aztán vissza-azt hittem nem fog elaludni-de elaluldt)
Kedves kérdező, neked mennyi idos a babád?
Az enyém 14 hónapos, de még mindig ringatva altatom. A délutáni alvás már megy egyedül, de az estinel még igényli.
Pont a napokban gondoltam rá, h milyen kár, h már nem fog soká tartani ez az időszak. Annyira jó nézni és érezni, ahogy álomba szenderul!
Persze nem bannam ha magától is képes lenne rá, de nem teher számomra.
Kíváncsi vagyok nálunk mikor jön el az a pillanat.
igen, amikor elbóiskolnak érezni, ahogy totál elengedik magukat, válladra hajtja fejét, ilyenkor én is még tartom inkább, mert tudom, elmúlik
ügyesek a babák mindenben, a szülőnek kell tanulni :D
ha szeretnéd segíteni abban, hogy egyedül megtanuljon elaludni, van egy ötletem.
cici után még játsz vele és csak azután legyen alvás. esetleg alvókendőhöz szokatni.
de ha nem, neked így jó, akkor majd egyszercsak.
hát igen, nehéz őket letenni, elengedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!