Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek forgolódós babája...

Akinek forgolódós babája volt, később is úgy aludt vagy nyugodtabb lett az alvása?

Figyelt kérdés
Nyolc hónapos babám rengeteget forog álmában, ha valamibe beleütközik felébred. Most velün alszik mert így több helye van és kevesebbet ébred. Engem nem zavar de őt igen. Változni fog?
2014. szept. 16. 09:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Az enyém 9 hónapos. Amint elkezdett mocorogni, éjjel is csinálta :)

Bele van kódolva a fejükbe, hogy mikor mit kell "gyakorolniuk" és ezt képesek éjjel, akár félálomban is megtenni. Sokszor mentem az ágyához éjszaka (óránként) amikor négykézláb tanult mászni, mert nekiment az ágyrácsnak... Visszafektettem, félig aludt :) Most, hogy állni tud, éjszaka és hajnalban arra ébredek, hogy a kiságyban ácsorog...

Szerintem változni fog, ahogy fejlődik a mozgás és az idegrendszer, nyugodtabb lesz.

Én körberaktam a kiságyat, takaróval van letakarva a rács, hogy ne üsse meg magát. Próbáld meg így altatni és éjjel meg csak odamész és visszafekteted a helyére. Az enyém így rögtön visszaalszik.

Persze nem minden baba ilyen, de egy próbát megér.

2014. szept. 16. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!