Nyugodtabb alvás. De hogyan?
22 hónapos, de azóta ilyen szörnyű a helyzet, mióta nincs cici.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi a tippeket! Ezekkel is próbálkoztunk már, sajnos eredménytelenül.
TV szinte alig megy (pl. napi 1-2 Micimackó)
Udvaron 4-5 óra játszás.
Játékok a gyerekszobában a polcon porosodnak, mi pedig a nappaliban a szőnyegen néhány háziállatot etetünk-itatunk vagy max. 2 babát takargatunk, altatunk egész nap - más nem is kell neki.
Meg is beszéltem már vele többször is (különösen okos kislány, ismeri a színeket, az ABC-t, 10-ig számol egyedül stb.) de éjszaka mégis olyan kis "törékeny a lelke" ha érted mire gondolok...
Szia! Újra az előző vagyok. Sokszor eszembe jutottál tegnap... találtam egy cikket, talán segít!
Szerintem is cici-megvonási tünetek:) attól fél hogy most már elválasztod, hiányzol neki.
Vagy nem lehet hogy jön egy foga és nyugtalan, zsibog neki? Nálunk most épp fogzás van, és itt valaki írta hogy elalvás előtt bekente az ínyét a fogzási kenőccsel. Mi is kipróbáltuk, szerintem jó.
Elolvastam a cikket és a hozzászólásokat is. Nagyon szépen köszönöm! Látom nem vagyok egyedül.
Én a sírás-mentes módszereket szeretem, a cicit is sírás nélkül sikerült elvenni tőle - de mivel már hónapok óta nem volt tejem, nagyon fájt, valamit tennem kellett. Viszont cserébe a régi cicizések idejére ölben ringatást igényel. Mivel 12,5 kilós (én meg 50) egyre nehezebben bírom. Tegnap meg is jött, az éjszaka katasztrófa volt...legszívesebben öngyilkos lettem volna...esek össze, sajog mindenem.
A fogzásra már én is gondoltam, 4 még hiányzik, de az ínyén semmi sem látszik, semmit sem lehet érezni, ahogy tapogatom.
Nem tudom mi tévő legyek. Kezdem feladni...elegem van mindenből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!