Mi történt a gyermekem alvásával (23hós)?
Figyelt kérdés
Eddig este kb. fél 9-től reggel kb. 6ig aludt. Délután pedig kb. 1 órától kb.4ig, fél 5ig. Mostanában reggel fél 5 és fél 6 között felébred és nagyon ritkán alszik vissza. Délután is felébred már 3 és 4 óra körül. Az utóbbi az annyira az hagyján (max. kevesebb a szabadidőm vagy nem végzek a házimunkával), így hamarabb lemegyünk a játszikra. A hajnali felkelés azért elég fárasztó. Semmi nem változott nem eszik többet/kevesebbet. Nem jön a foga. Eleinte a melegre gondoltam, de hogy most hűvös van akkor is folytatódik. Előfordul hogy felkel délután fél 3 kor (másfél óra alvás után!!!-ez nála nagyon kevés) és másnap reggel meg utána 5 órakor. Jó lenne kitalálni mi lehet az oka. Mert azért a hosszú fennlétek végén már elég álmos és nyűgös szokott lenni. És ennek ellenére nem alszik utána egy jót.2014. aug. 16. 15:22
1/4 anonim válasza:
Sógornőmnek van hasonló korú gyereke, ő azt vette észre hogy ha reggel világos van, hamarabb ébred a gyerkőc. Extrán besötétítettek nála, így 8, fél 9-ig alszik. Egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
NÁlunk is teljes sötét kell, különben a tyúkokkal kelnénk.
De elég sok ez a nappali alvás szerintem, nem csoda, hogy nem alszik éjjel.
4-nél tovább én nem hagynám aludni. 3 óra alvás bőségesen elég kell hogy legyen egy 2 évesnek nappal.
Amúgy állandóan változnak, lehet hogy épp most van a te gyereked is "változókorban".
3/4 anonim válasza:
örülnék,ha az én 2 évesem megaludná mindig a másfél órát..és ő is este 21-től reggel 6-7-ig alszik,szerintem csökken az alvás igénye,nálunk is így volt,nem is olyan régen még órákkal többet aludt,de semmit sem tudtam tenni,nálunk is teljes sötét+csend,de ez van
4/4 A kérdező kommentje:
Mostanában kicsit javult a helyzet. Délután ha semmi nem zavarja és elég fáradt akkor 1-től 4-ig alszik és este max. fél 9ig van ébren és reggel szerencsére fél 7 körül kell. Mondjuk mostanában egy kicsit meg volt fázva. Annyit változtattam, hogy igyekszem hamarabb ebédeltetni és ebéd után gyorsan lefektetni, így a délután alvás után hosszabb ideig van fent és talán jobban elfárad. Vagy nem tudom, tényleg sokszor olyan kiszámíthatatlan ez.
2014. aug. 27. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!