Segítséget kérnék 10 hós baba alvásával kapcsolatban. Valakinek ötlete?
Szia! Nekem 19 hónapos a kislányom és kb. 10.éjszaka,hogy a saját ágyában alszik el,eddig kézben sétálgatva aludt csak el. Az éjszakát még egyszer sem aludta át,de erről nem is álmodozom. Ha pl.3-szor ébredne boldog lennék,de ő kb. 8-szor ébred(víz+cumi aztán alszik,a víz miatt éjjel min.1-szer pele ka csere). Leírom én miket próbáltam,hátha neked beválik valamelyik:
1. Pokróc és hálózsák helyett rendes paplant kapott,amit átölel mikor alszik-szerintem ez az egy segített egy keveset.
2. Fogzásra Osanit golyók.
3. Pediakid alvás segítő szirup.
4. Citromfű tea délutántól adagolva.
5. Átköltöztünk másik szobába,másfelé fordítottuk az ágyát. (Egyébként 1 éves korától másfél éves koráig kb. éjféltől reggelig köztünk aludt).
6. Kevesebb vacsora ill. több vacsora.
7. Napközben többet voltunk kint.
8. Szereltettünk külső redőnyt,hogy sötétebb legyen.
Elfelejtettem:az ismerősünknek is az ágycsere oldotta meg a problémát. Mi is még ezt szetetnénk kipróbálni,csak még várunk egy keveset,mert úgy alszik el,hogy felül aztán dől jobbra balra és éjjel is ezt csinálja.
Nektek ha nyugodtabban fekszik,akkor hamarosan ti is válthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!