Segítséget kérnék 10 hós baba alvásával kapcsolatban. Valakinek ötlete?
hát-lányok-egy kisebb klubot alakithatnánk.én is kipróbáltam mindent-de nem jövök rá ,mi lehet a baj.ma láttam egy kis fehér pöttyöt az inyén-talán a fogacska-de mindig nem foghatjuk arra.szóval,ha csak sirdogál,az még nem lenne talán gond-de ha ordit,gondolom akkor nem tud aludni a tesó sem.én mondjuk ,ha csak nyöszörög,nem mennék be-de én tökre örülnék,ha nálunk ez lenne-mert a kislányom sikit..
de talán a tudat vigasztal,hogy nem vagy egyedül:-)
Nekem 11 hónapos korától egyszer alszik,mert csak kínlódott,sajnos nem tudott 2-szer aludni nappal.
A magister.sk oldalon lehet rendelni külföldre is. A futár: 23,57€ a Pediakid 7,70€. Ez "kicsit" durva. Ha szeretnéd,hogy én küldjek,akkor megnézem a patikában mennyibe kerül és megkérdezem csomagküldès külföldre mennyi. Írj privátban,ha oké és a többit ott megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!