Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Segítséget kérnék 10 hós baba...

Jázikaaa kérdése:

Segítséget kérnék 10 hós baba alvásával kapcsolatban. Valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
Sosem volt jó alvó de most már nagyon elfáradtam. Éjjel nagyon gyakran ébred. Az elalvással nincs gond. Tejcsi és 5 perc múlva alszik.mindig ugyanakkor .Viszont már 1 előtt felvan. Aztán fél óránként, óránként. Tea és alszik, de fél óra és ismét felvan. Sírdogál még be nem megyek. Ez megy reggelig. Tesó sem nagyon tud aludni tőle. Sokmindent próbáltam már pl kevesebb ruha, több ruha, takaró, hálózsák, több étel stb de semmi. Homeos bogyók egyebek. Semmi nem segít. Hallottam a mesélő hold illó olajrol. Valaki próbálta már? Vagy valakinek ötlete? Bármit szívesen fogadok. Köszönöm

2014. jún. 3. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát-lányok-egy kisebb klubot alakithatnánk.én is kipróbáltam mindent-de nem jövök rá ,mi lehet a baj.ma láttam egy kis fehér pöttyöt az inyén-talán a fogacska-de mindig nem foghatjuk arra.szóval,ha csak sirdogál,az még nem lenne talán gond-de ha ordit,gondolom akkor nem tud aludni a tesó sem.én mondjuk ,ha csak nyöszörög,nem mennék be-de én tökre örülnék,ha nálunk ez lenne-mert a kislányom sikit..

de talán a tudat vigasztal,hogy nem vagy egyedül:-)

2014. jún. 4. 19:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves sziszi esetleg nem tudnál nekem küldeni egy ilyen pediakidet? Hátha nálunk bevalna. Sajnos itt ilyen nincs. Nem lehet kapni. Egyébként most próbáltam több mindent pl 3 nappali alvás helyett kettő, és hálózsák helyett takaró. Nem nagy változás történt.
2014. jún. 5. 09:17
 13/14 sziszi1118 ***** válasza:

Nekem 11 hónapos korától egyszer alszik,mert csak kínlódott,sajnos nem tudott 2-szer aludni nappal.

A magister.sk oldalon lehet rendelni külföldre is. A futár: 23,57€ a Pediakid 7,70€. Ez "kicsit" durva. Ha szeretnéd,hogy én küldjek,akkor megnézem a patikában mennyibe kerül és megkérdezem csomagküldès külföldre mennyi. Írj privátban,ha oké és a többit ott megbeszéljük.

2014. jún. 5. 14:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziszi írtam privát
2014. jún. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!