Hogyan aludja végig a 4 hónapos gyermekem az éjszakát?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sokan azt irjátok hogy még kicsi és hogy az éjszakai fentlétek velejároja életkorának és majd kinövi, de én már ki vagyok készülve a fentlétektől. Leirom az esti menetet: 9 ora körül elkezdi a hosszu alvását, jol beetetem( cici+ tápszer). Fél egykor már ujra fent van. Cumival nem lehet visszaaltatni, csak forgolodik, vergödik. És csak ha leszivott egy cicit akkor alszik el. Igy megy ez kb. hajnali 3 kor és 6 körül is. Néha csak belesziv és el is alszik.Kiságyban alszik mellettem már egy honapja, elötte mellettem a hasfájás miatt. Kérlek segitsetek hogy hogyan aludja végig az éjszakát!
2014. jún. 11. 06:29
1/10 anonim válasza:
Attól hogy megtömöd este, nem fogja át aludni az éjszakát.
2 alkalommal kel éjjel, az teljesen normális! Ebben a melegben meg pláne hogy megszomjazik.
A fiam 1 éves, 1 x kel .
2014. jún. 11. 06:36
2/10 anonim válasza:
én sem tartom ez egyátalán kirívó esetnek. ez tök normális. amíg szoptatsz próbálj aludni. vedd magatok közé,akkor nem kell ugrálnod,csak közelebb húzni magadhoz és odaadni a cicid.
2014. jún. 11. 06:38
3/10 anonim válasza:
Az en lanyom 5 es fel honapos, csak par napja hagyta el az egyik ejszakai kelest, de igy is eszik meg 3-4 korul es van, h 6-7 fele is. Eddig 1 korul is kelt. Ez van. Ha a tied csak ugy alszik vissza, h kiurit egy cicit akkor talan ehes nem?
Vannak babak akik kelnek ejjel es vannak akik nem. Amig azert kel mert ehes addig etetni kell.
2014. jún. 11. 06:50
4/10 anonim válasza:
Az én lányom akkor hagyta abba az éjszakai keléseket, amikor kiköltöztünk a szobájából vissza a saját hálónkba (7 hetes volt, most 16 hetes, azóta alszik este 8-tól reggel kb. 5ig). Nem lehet, hogy ő is felébred a ti mocorgásaitokra? Nálunk tutira az volt, hogy mi zavartuk őt fel :)
2014. jún. 11. 07:31
5/10 anonim válasza:
az én 7 hetesem ma hajnal fél kor ébredt fel, evett, majd úgy döntött nem alszik vissza fél4 ig! Szerintem sincs semmi gond azzal hogy szopi után vissza is alszik!
2014. jún. 11. 07:32
6/10 anonim válasza:
Azért ettől h lehet ennyire kiborulni? Felkel cici és alszik is. Ebbe mi a szörnyű? Nem kell ringatnod órákat, nem üvölti végig az éjszakát. Mi lesz veled ha kezdődik a fogzás?
Szerintem kicsit túlreagálod. És jól írod kicsi még, majd átalussza.
2014. jún. 11. 07:43
7/10 anonim válasza:
Hát nálunk rosszabb volt ekkoriban a történet :D Fél 9-kor fektettük, 9-kor már fent is volt! Majd 11 körül, 1-2 körül, 4 körül és onnantól nem volt hajlandó, csakis mellettem elaludni :) De túléltük. Most 2 éves és gyönyörűen alszik éjjel... 14 hónapos kora óta!
2014. jún. 11. 10:45
8/10 A kérdező kommentje:
Valószínüleg igazatok van hogy túldramatizálom a dolgot! :) Csak nagyon fáradt vagyok már az éjszakázástol,pedig ennél rosszabb is lehetne( altatni kellene a picurt). Mindenkitöl azt hallom hogy a gyereke már 3 honaposan végigalussza az éjszakát, Máté pedig evéssel tölti. Köszönöm a biztatást, kitartok! :)
2014. jún. 11. 11:53
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok:
óóóó, a más gyereke 3 hónaposan átalussza az éjszakát, 6 hónaposan rohangál, 11 hónaposan szobatiszta, 12 hónaposan folyamatosan beszél :D Ne dőlj be ennek! A környezetemben mindenki, de tényleg mindenki éjszakázik legalább az első évben, ki többet, ki kevesebbet! Tudom, hogy fárasztó a gyakori kelés, mert az is kialvatlansághoz vezet, ha gyakran ébresztenek, még akkor is, ha rövidebb időre. Próbálj nappal is pihenni kicsit. És kitartást kívánok :)
2014. jún. 11. 12:49
10/10 anonim válasza:
Amikor 4 hónaposan 2-szer ébredt enni a lányom és 5-6 körül kelt,azt hittem,ez a vég :) Most 15 hónapos,és bizony volt,hogy visszasírtam a 4 hónapos 2 evést,mikor csak evett és már aludt is :)) Na nem szeretnélek elkeseríteni,de lesznek jobb és rosszabb időszakok is az alvás terén.Próbálj meg akkor aludni,amikor ő is alszik nappal,így nem leszel annyira fáradt.A nagy meleg miatt ők is nyugtalanabbul alszanak,szomjasak,én is próbáltam már sok mindent,de úgy tapasztaltam,hogy semmilyen összefüggés nincs a sok vacsora-nyugodtabb alvás között.Sőt,volt,hogy alig evett,sokat aludt,máskor meg pont az ellenkezője.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!