Akik egy ágyban alszanak a babájukkal, azok este lefekszenek egy időben a gyermekkel? Vagy hogy működik ez?
Sajnos a babánk nem hajlandó az agyában aludni csak mellettünk!
Este 9kor alszi el ha van valami dolgom a konyhában akkor is oda teszek köré barnát meg össze hajtva takarót é. Figyelgetem. Mivel a konyhából nyílik a szoba. De van olyan amikor együtt fekszunk le
Sose fekszem le vele.Ő már 9kor alszik a francia ágyon,én még utána rendbe rakom a konyhát,apának kaját pakolok,ruhát vasalok stb.
11 körül fekszem mellé.Ő már 20 hónapos.Leesni nem fog,mert a fal felöl,belül alszik.
3-as vagyok!
6 hetes kora óta alszik mellettünk a fiam.
Azt elfelejtettem odaírni.
Most már 6 hónapos
8-as jól értem, hogy a kicsivel aludtatok, aztán ahogy egyre többet mozgott, már nem kívánkozott közétek? Magától? Mindig betetted elalvás után a saját ágyába?
Azért kérdezem, mert az én kislányom bőven elmúlt 8 hónapos mikor közénk szokott. Addig simán aludt egyedül, nem is ébredt éjszaka 3 hónapos korától. Ekkor viszont máról holnapra odaszokott. Esténként elaltattam, majd betettem a helyére, de most ha beteszem fél óra múlva ébred, mint akin radar van, és érzi, hogy nem jó helyen van.
9.
igen. nem aludt a kisagyban, az egesz ejszaka ebredesbol,visszasirasbol allt, ha elalvas utan betetuk. nagyon feltem,h ha majd maszik, akkor nincs az a barikad, ami megallitana, es hogy almaban megkerul (en alszom kivul o kozepen) es le fog esni.strategiaim voltak, egy csomo mindent kiprobaltam, bevetettem, h mire lemaszhatna, fogadja el a kisagyban alvast. sikertelenul. aztan miegyszercsak magatol megvaltozott es a problema megoldotta onmagat. illetve a kisfiam oldotta meg helyettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!