Tippek, hogyan aludná át 6 hónapos babám az éjszakát vagy legalább 1x kelne?
Hát lehet meg leszek kövezve a szoptatós ősanyák által most.
De a fiam akkor aludta át az éjszakát először (4 hósan), amikor az esti cicizést beszüntettem és ahelyett tápszert kapott.
Mondjuk soha nem volt hűűű de sok tejem, de szoptattam, este elalvás előtt is, meg éjjel is.
Amikor az elalvás előtti helyett tápszert kapott, átaludta az éjszakát 6-ig. Jól lakott. :)
Próbálj ki, amit csak tudsz, de nem lesz tuti módszer egyik se. Most 6 hós, 2x kel, ezzel semmi gond nincs. Az enyém ilyen idősen 15x kelt, nem túlzok. Aztán jön a fogzás, hiába lakik jól, az felébreszti.
A fiam most októberben lesz 2 éves és egyetlen éjszakát sem aludt még át. A ciciről pedig 16 hósan leszokott.
Szerintem ez teljesen normális. Az én fiam tápszeres volt már ennyi idősen, mégis kelt egyszer.
Azóta is 5-kor ébred általában, és már nem alszik vissza, hiába kap enni. Ő ilyen, nincs mit tenni.
6 hósan még teljesen normális, hogy eszik éjjel. Én nem próbáltam trenírozni, egyszer magától abbahagyta. Most 8-tól alszik 5-ig, de néha azért cumi visszaadni fel kell kelni hozzá.
Szia! Mi végig tápszeresek voltunk, az én szívem nagy fájdalmára. 9 hónapos koráig 3-4-5-6-7x kelt. Teljes Zombi mód, ugyanis napközben is max 2x30 percet aludt. 9 hónap+5 napot betöltötte azóta átaludja az éjszakákat és napközben 2x1,5 órát alszik. El sem tudom képzelni miért, semmin nem változtattunk. Egyszerűen megért rá.most 10,5 hónapos. Mondjuk sajnos ég mindig ringatni kell, hogy aludjon, nem tudom ezt a bölcsis nevelőnők, hogy fogják megoldani :D lassan 15 kg :D
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy vannak babák akiknél bármit kipróbálsz nem használ és egyszer csak jön a megváltás :D Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!