Anyukák! Meddig tart a nehéz depis időszak szülés után, amikor már átalussza az éjszakát vagy legalább csak egyszer kell fel enni? Ez nagyon kimerítő, jó lenne biztató válaszokat kapni.
Hát, depis nem voltam, így ezt nem tudom. Viszont a gyerekeim különböző időben kezdték átaludni az éjszakát, bizony elég sokáig igényelték az éjszakai evést...
1. baba: 6 hónapos korától (anyatej+ tápszer),
2. baba 4 hónapos korától (csak anyatejes),
3. baba 8 hónapos korától,
4. baba 2,5 éves! korától (most lesz ennyi) alussza át az éjszakákat...
Hogy lehet bírni? Hozzá lehet szokni, hogy az ember nem alszik 8, csupán 5-6 órákat, azt se nagyon mélyen. Ha tudsz, nappal, mikor a babád alszik, te is pihenj, aludj! Így elviselhetőbb... De mondom, hozzászoksz :)
Szió!
Nekem lassan 6 hós a kiscsajom, végigalussza az éjszakát, de mivel nem szopik, én kelek éjjel 2x fejni...kész vagyok tőle, de ha azt akarom, hogy anyatejet kapjon, hát ez van.
Amúgy most hogy kezd mozgolódni, forog, stb., már a nappal is gáz:-DDD , nincs tőle 1 perc nyugtom se.
Én nem akartam, de azt hiszem muszáj lesz segítséget kérnem anyóstól, hogy bírjam... Te is tedd ezt, ha van vki akire számíthatsz...muszáj kimozdulni a babó nélkül, hogy ne kattanjon be az ember...Amúgy bírni fogod, hisz a gyerekedről szól, Én sem gondoltam ezt magamról...
A sírós depi, nekem 3 napig tartott. Nem folyamatosan, hanem pontban este 6kor tört rám és bömböltem este 9-ig ok nélkül. Aztán egyik napról a másikra mintha elfújták volna. Amúgy szülés utána 1 héttel jött elő ez a dolog.
Alvás: eleinte kiborító, h mindig mész és sokáig szopik és mindened berosdásodik és fáj.
Most 5 hós és már megszoktam, átáll az ember. De már gyorsabban szopik, de általában csak cumizni akar, benyomom a szájába aztán kész, visszaalszik.
Este nálunk csak fürdetés, kaja és betettem az ágyba mindig. Sose volt gond az elaltatással. Este se mese, se ének, se ringatás. Így szoktattuk, szerintem neked is érdemes. Éjjel fölsír, akkor eleinte dühített ,aztán már nem. Arra gondolok, h most viszont olyan kis cuki, szóval megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!