Nektek is kínlódás a délutáni csendes pihenő?
Figyelt kérdés
Fiam 3,5 éves. Az egy dolog, hogy pár hete nem hajlandó délután aludni, de most már az ágyban sem hajlandó megmaradni. Kiszaladgál, sikítozik, kiabál. Mit csináljak? Mi lesz az oviban?2014. aug. 4. 15:59
1/2 anonim válasza:
Kisfiamat szigorúan letettem aludni, ha álmos ha nem, aludni kell, ha ezerszer kijött ezerszer visszavittem, az oviban semmi gond nem volt, mindenki lefeküdt,lefeküdt ő is,és aludt is. Kislányomnál már nem vagyok ilyen szigorú ha éppen nem ebéd után hanem kora délután álmosodik el akkor,akkor teszem le,így nincs vita sem. Az oviban nagy húzóerő,ha látja,hogy a többiek is lefekszenek, szépen leülnek enni ő is lefog. Barátnőm kisfiam kb másfél éves korától nem aludt délután akármit csinált vele,oviban első évben csak délig volt a gyerek, második évben anyuka dolgozni ment és kénytelen volt ott altatni a kicsit, első naptól aludt a többiekkel együtt,nem volt belőle semmi probléma!
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy én sem erőltetem. Köszi!
2014. aug. 4. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!