Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aludjon egy szobában a 2,5...

Szefcsekné Piroska kérdése:

Aludjon egy szobában a 2,5 évesem és az újszülöttem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 17. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9es tudod van akinek nincs annyi pénze egyenlőre hogy 3 szobás házat vegyen de amíg a gyerekek "kicsik" nem is feltétlen szükséges. Igenis felnő 2 gyerek 1 szobában, vagy majd iskolás korukra nagyobb lakásba költöznek. amíg pár évesek,(4-5) szerintem megnyugtató nekik egymás jelenléte.
2014. jún. 17. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Habár nálunk nagy a korkülönbség(10 év), mégis egy szobába kerültek kb 2-3 hónap után. A nagy meg se ébred a picire, pedig még szopizik éjjel. Reggel a nagynak csörög az ébresztőóra, de a kicsi meg se mozdul rá. Lehet, hogy baba függő, de ők elvannak egy szobában, anélkül, hogy zavarnák egymást.
2014. jún. 17. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
ne aludjanak egy szobaba mert a nagyobb nem tud majd tole aludni ejszaka.tegyetek a ti szobatokba a kisagyat.nekunk is igy volt.
2014. jún. 17. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki akkor, hogy egy szobában vannak, aztán ha zavarja a nagyobbat, még mindig átrakhatod a kiságyát a Ti szobátokba.

9-esen meg csak röhögni tudok. :D Az én szüleim egy szoba-konyhás lakásban laktak, ha így gondolkoztak volna a szükeim, akkor én most nem élnék. Később tudtak venni egy házat, mire én iskolás lettem, a bátyám meg gimnazista. Az életben minden csak egy állapot, és minden változik.

2014. jún. 17. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Testvérem sokat sírt, tisztán emlékszem arra, hogy sokszor alig bírtam felkelni reggel, annyira fáradt voltam. Ez ment 1 évig, akkor elköltöztünk. Ha nyugodt a baba, akkor nincs gond, de ha nem, akkor próbáljatok más megoldást keresni.
2014. jún. 17. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van mindenféle válasz, hogy zavarja és hogy nem, akkor ki kell próbálni. Akkor majd eldől, hogy a nagy megébred-e a sírásra, vagy nem.
2014. jún. 18. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is kiírtam,mikor vártuk a kicsit....A nagy 4 éves,a kicsi most 1 hónapos.Én egy szobába raktam őket. A nagy nem ébred fel az éjszakai sírásra (csak 1szer kel a kicsi éjszaka),tehát ez nem zavarná...de a helyzet,hogy meg kellett vkivel osztania a szobáját,na az zavarja.Este ha már a kicsi alszik,ő már nem tud a szobájában nyugodtan,hangosan játszani,mert a kicsi nem tud tőle aludni,azóta nem hajlandó a saját szobájában aludni.Velünk alszik el,aztán át kell cipelni az ágyába...de még a tied 2,5 éves,hátha nála még nem jelentkeznének ilyen gondok,szerintem ők lehetnek egy szobában.
2014. jún. 18. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!