Mycurka kérdése:
Ti mit adtok a babára éjjel?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Amatőr anyuka vagyok. A baba 9 hónapos. Hogy öltöztessem éjjel ilyen melegben? Este a szobában 28 fok van, így nyitott ablaknál alszunk. De hajnalra azért hűvös van. Egy rövidujjú body van rajta, de nem tudom betakarni, mert le rúgja. Én ilyenkor is vastag takaróval alszom, szóval nem vagyok mérvadó, az Apja szerint nem fog megfázni, de féltem a reggeli hűvöstől.2014. jún. 11. 04:54
1/5 anonim válasza:
Egy honapos baba meztelen, egy pelust es egy takarot teszek ra ( kisse alahajtogatva, h ne rugja le). Gyerekorvost pont tegnap kerdeztem, mondta h boven eleg.
2/5 anonim válasza:
Lehet kapni ujjatlan,nyári vékony hálózsákot,és a takaró probléma meg van oldva :) Az enyém is bodyban alszik,és nálunk hajnalban nyitott ablaknál is 25 fok van bent. Szerintem elég a body.
3/5 anonim válasza:
egy póló peluzs kombóban alszik 14 hónaposom,nem viseli ela takarót. én legalább a derekam betakarom éjjel,neki a lába szára sem hideg.
4/5 anonim válasza:
Egy rövid bodyban van, takaró nélkül.
5/5 anonim válasza:
Rövid body,lepedővel van betakarva,de egy idő után azt is lerúgja magáról,mert melege van.Nálunk is 28 fok van este,ablak nyitva,hajnalra sem megy 26 fok alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!