2 hetes babas anyukak? Nektek hogy telnek a mindennapjaitok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 11:50
1/3 anonim válasza:
Babám két hetes korában még csak próbáltam szokni a helyzetet, figyeltem a gyerkőcöt, próbáltam belejönni a szoptatásba, és közben próbáltam nem szétesni. :)
Még semmi sem volt állandó, még nem volt napirend.
Kb. 6-8 hét után éreztem azt, hogy oké, most már kezdek egyenesbe kerülni.
2 hétig még otthon tudott velünk lenni a férjem, úgyhogy addig sokat segített mindenben.
Én meg kerestem önmagamat egy ideig az anyaságom és női énem között.
Lányom az első időkben napi 10-12 órát sírt, ami kicsit (nagyon) leterhelt.
Elég megterhelő, később pedig monoton lett a napunk. Viszont 3-4 hónapos korától már én is lazább lettem, és talán innentől élveztem igazán a babázós korszakot.
2/3 anonim válasza:
Szia.Hat nehezen jelenleg.Ejjel egyaltalan nem alszok,mert fel orankent kel enni.Mivel meg nincs nagyon beallva a tejtermeles ezert allandoan mellre teszem.Igazabol az a baj,hogy felvan nala cserelodve a nappal az ejszakaval.Kivancsi vagyok ti hogy birjatok? :)
3/3 anonim válasza:
Lányom 2,5 hetes. Egyelőre nem panaszkodom, mert nagyon ügyes baba. Éjszakánként egyszer kell hozzá fölkelni, olyankor gyors peluscsere és szopi, aztán alvás. Nap közben evés, alvás, peluscsere, egy kis pocaktorna és "hurcibálás" váltja egymást. Magamra annyi időm jut, hogy minden nap tudok sétálni egyet (általában boltba megyek), ha jó az idő, akkor babakocsival, ha rossz, akkor férjem itthon marad a kicsivel én pedig egyedül megyek. Pár napja kezdem azt érezni, hogy ura vagyok a helyzetnek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!