Anyukák, hogyan altatjátok délután gyermeketeket?
Lerakjátok és magától elalszik, vagy vele kell lennetek?
Kisfiam még nincs két éves,de nem alszik el egyedül. Oda fekszem mellé és megvárom,míg elalszik. Ez nem sok idő, kb 5-10 perc. Nálatok hogy van? Köszönöm, ha írtok!
Az enyém is elmúlt már két éves, de úgy alszik el délután és este is, hogy mellette fekszem amíg el nem alszik (esténként néha egy óra is van amíg elalszik).
Este mese is tartozik hozzá, néha délután is egy kis rövid.
Mondjuk most várjuk a kistesót, és és én ebéd után vele szoktam aludni, mert olyan fáradt vagyok.
Lányom csak akkor volt hajlandó elaludni ha valaki mellette feküdt és fogta a kezét.Mondjuk 2 éves kora után már akkor se volt napközbe hajlandó aludni.
Fiam 2 éves lesz és beteszem az ágyba puszi pápá kijövök és már alszik is.
pontosan úgy ahogy nálatok :) és annyi idős a babám mint a tiéd :)
ezért nem vettünk kisgyerek ágyat, hanem 90*200-ast kapott
20hónapos .ebédel: már akkor mondom neki ,hogy jön az alszi.Miután evett megmosom, megölelgetem ,berakom az ágyijába,lehúzom a redőnyt ,cumit adok neki és kimegyek.5 perc és alszik.(én déli fektetésnél nem olvasok neki)
Nem baj szerintem ha csak veled alszik el. :-) Minden babó más
Ugyanígy, ő a kiságyba, én mellé egy matracra, néha fogom a kezét, de azt sem mindig igényli, és max. 10 perc, de rendszerint kevesebb idő alatt elalszik. 2 éves amúgy.
Este ugyanígy, azzal a különbséggel, hogy akkor a 4 éves bátyja is becsatlakozik, ő mellém bújik a matracon. Vagyis ő sem alszik el egyedül (az oviban igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!